בייקון תפוחי אדמה אופים
בייקון תפוחי אדמה אופים הוא מנות ראשונות המשמש 12. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 191 קלוריות. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לך גבינת מונטריי ג'ק, תפוחי אדמה, פירורי לחם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 21%. ציון זה לא כל כך עצום. ארטישוק ובייקון תפוחי אדמה אופים, תפוחי אדמה בייקון גבינה אופים, ו בייקון ואפיית פירה כחולה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מכניסים תפוחי אדמה לתנור הולנדי; מכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 10-15 דקות או עד שהם רכים.
מסננים; מגניב במשך 10 דקות.
בקערה קטנה, לשלב את הקמח, ביצים, שמנת חמוצה, 1 כף חמאה ומלח. כף מעל תפוחי אדמה וזורק לציפוי.
מניחים מחצית מתערובת תפוחי האדמה ב -2 קילו משומן. תבנית אפייה; למעלה עם מחצית הגבינה. חזור על שכבות.
זורקים פירורי לחם עם יתרת החמאה; מפזרים מעל.
אופים, חשופים, ב 350 3 שעה או עד מדחום קורא 160 תפוחי אדמה הם רכים.