קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות9
ציון בריאות9
מגזין

ביסק שום חמאה

ביסק שום חמאה
ביסק שום חמאה נטול גלוטן,, צמחוני לקטו אובו ופרימל הר העבודה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל 279 קלוריות. מתכון זה משמש 9. אם יש לכם שמנת מתוקה כבדה, נורות שום, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 44%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ביסק בוטרנוט, ביסק בוטרנוט, ו ביסק בוטרנוט.

הוראות

1
הסר עור חיצוני מנייר מהשום (אין לקלף או להפריד ציפורן).
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
2
חותכים צמרות נורות; מברישים בשמן. עוטפים כל אחד בנייר כסף כבד.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
אופים בחום של 425 במשך 30-35 דקות או עד לריכוך. מגניב 10-15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בינתיים, בתנור הולנדי, הקפיצו את גזר הבצל והסלרי ב 1/2 כוס חמאה עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
5
מוסיפים את הדלעת, המרק ו -2 כפות המרווה. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, במשך 25-30 דקות או עד שהדלעת רכה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
6
סוחטים שום מרוכך לקערה קטנה; מועכים בעזרת מזלג. מערבבים לתערובת סקווש. מצננים מעט. פירה תערובת סקווש בקבוצות בבלנדר; לחזור למחבת. מערבבים פנימה 1/2 כוס שמנת, מלח ופלפל ושאר החמאה; מחממים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
סכין קילוףסכין קילוף
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מקשטים עם יתרת השמנת והמרווה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין