תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ביסקוטי עם אגוזי לוז קרמל. מנה אחת מכילה 152 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתאים ל-40 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לך מלח כשר, מיץ לימון, גרידת תפוזים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו פרוסות גלידה עם אגוזי לוז מקורמלים, מרק כרובית עם תפוחים מקורמלים ואגוזי לוז, ו אגסים מקורמלים עם אגוזי לוז קלויים וסורבה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מסדרים את אגוזי לוז בשכבה אחת על משטח סיליקון מרופד אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוז
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
3
שים את המגש במרכז התנור ומבשלים עד קצת אחרי חום בהיר, 8 עד 10 דקות. להפריש להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
מחממים מחבת נירוסטה גדולה בחום בינוני. ודא המחבת יבש ונקי כדי למנוע כל זיהומים או מים המשפיעים על הקרמל אתה עומד לעשות.
מרכיבים שתצטרך
קרמל
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
תוסיף את הסוכר. לנער את המחבת מעט כדי להפיץ את הסוכר בשכבה אפילו על החלק התחתון של המחבת. מנמיכים את החום ולשמור את העין על הסוכר כפי שהוא נמס ומתחיל להפוך חום. הרם את המחבת ומערבל את הסוכר סביב מעת לעת כפי שהוא נמס. אין לערבב עם כל כלי. כל זיהומים על הכלי יכול גם להפריע סוכר כפי שהוא נמס.*
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
הכן תבנית אפייה מרופדת מחצלת סיליקון או נייר קלף. לרסס שכבה של תרסיס nonstick על הקלף, אם משתמשים. תניח בצד. כאשר אגוזי לוז מגניב מעט ואת הקרמל הוא חום בהיר, להשתמש בכפית נקייה כדי לערבב את אגוזי לוז לתוך הקרמל. לרסס את הכף עם תרסיס nonstick כך הסוכר לא מקל על קצה הכף כמו שאתה עובד. מערבבים את האגוזים, ציפוי אותם עם הסוכר. השתמש בכפית כדי לגרוף את אגוזי הלוז ולהפיץ אותם על תבנית אפייה מרופדת.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוז
קרמל
מורחים
סוכר
אגוזים
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
7
מורחים אותם כמיטב יכולתך מבלי ליצור גושים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
8
מפזרים מעט מלח. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
מלח
9
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים, תמצית שקדים ואת גרידת לימון. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדים
גרידת לימון
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
10
בקערה אחרת, לנפות יחד 1/4 כפית מלח כשר, קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה וקינמון. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
מלח כשר
קינמון
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
11
מערבבים את הקמח לתוך תערובת הביצה. השתמש בידיים שלך כדי לסיים שילוב של מרכיבים רטובים ויבשים. לפרק ולגסות לקצוץ את אגוזי לוז ולעבוד בעדינות חצי מהם לתוך הבצק. שמור נשאר מחצית לנשנוש.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוז
בצק
קמח לכל מטרה
ביצה
12
הכינו תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה וריסוס קל בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
13
מחלקים את הבצק ל 2 חלקים שווים. באמצעות הידיים שלך, להפוך את הבצק החוצה על משטח שטוח מקומח קלות. יוצרים כל מחצית מהבצק לצורה דמוית כיכר ברוחב של כ-2 אינץ 'ובאורך של כ-12 אינץ'. הם צריכים להיראות כמו 2 כיכרות לחם. בזהירות לארגן את 2 כיכרות, זה לצד זה, על תבנית האפייה. לאפייה אופטימלית, השאירו כמה שיותר מקום בין הכיכרות.
מרכיבים שתצטרך
לחם
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
14
שים את תבנית האפייה במרכז התנור ואופים, ללא הפרעה, במשך 25 עד 30 דקות. הבצק צריך להיות חום בהיר ועשוי לעלות קצת כפי שהוא מבשל.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
15
מוציאים מהתנור ומניחים על משטח שטוח כדי להתקרר. כבה את התנור.
ציוד שתשתמש בו
תנור
16
לאחר התקרר, באמצעות סכין משונן, בעדינות ראה את כיכר לפרוסות עבות 1/2 אינץ', לחתוך על זווית. מסדרים את הפרוסות על תבנית האפייה, חותכים צדדים למעלה, בשכבה אחת. צריך להיות מקום קטן בין כל חתיכה. זה כמעט ירגיש כמו כיכרות הם 2 חידות שאתה לוקח בנפרד על ידי חיתוך ולאחר מכן לשים שוב יחד על תבנית האפייה.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונן
תבנית אפייה
17
החזירו את תבנית האפייה לתנור. אפשר להם לשבת בתנור במשך 10 דקות. זה יגרום לביסקוטי להתקשות ולהרים כוסית, אבל רק במעט.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטי
טוסט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
18
הסר מהתנור וקריר.
ציוד שתשתמש בו
תנור
19
מגישים עם קרם לימון.
מרכיבים שתצטרך
קרם לימון
20
בסיר גדול, נירוסטה, לטאטא יחד את הביצים, סוכר מגורען, גרידת לימון וגרידת תפוזים. המשך לטאטא עד התערובת מבהירה בצבע, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
גרידה כתומה
גרידת לימון
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
סיר
21
להקציף במיץ לימון ומיץ תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזים
מיץ לימון
ציוד שתשתמש בו
מקציף
22
שים את הסיר על אש נמוכה ומבשלים ומערבבים כל הזמן, עד שהתערובת מתחילה להתעבות. הקפד לגרד את הצדדים של הסיר כך curd doesnt טופס קרום על הקצוות או חריכה כפי שהוא מבשל. לאחר כמה דקות, להתחיל בהדרגה לטאטא את פרוסות חמאה. כאשר כל החמאה משולבת, להסיר את הסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קרום
ציוד שתשתמש בו
מקציף
סיר
23
להעביר את curd לקערה אחרת כדי להתקרר, ואז לכסות אותו בחוזקה עם שכבה של ניילון לעטוף. הפלסטיק צריך להיות ממוקם ישירות על גבי curd כדי למנוע עור להרכיב כפי שהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
24
מגישים בקערה לצד ביסקוטי לטבילה או מתפשט על ביסקוטי כמו ריבה.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Spalletti קיאנטי ריזרב Poggio Reale. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.