קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

ביסקוטי עם אגוזי לוז מקורמלים

ביסקוטי עם אגוזי לוז מקורמלים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ביסקוטי עם אגוזי לוז קרמל. מנה אחת מכילה 152 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתאים ל-40 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לך מלח כשר, מיץ לימון, גרידת תפוזים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו פרוסות גלידה עם אגוזי לוז מקורמלים, מרק כרובית עם תפוחים מקורמלים ואגוזי לוז, ו אגסים מקורמלים עם אגוזי לוז קלויים וסורבה שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מסדרים את אגוזי לוז בשכבה אחת על משטח סיליקון מרופד אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
שים את המגש במרכז התנור ומבשלים עד קצת אחרי חום בהיר, 8 עד 10 דקות. להפריש להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מחממים מחבת נירוסטה גדולה בחום בינוני. ודא המחבת יבש ונקי כדי למנוע כל זיהומים או מים המשפיעים על הקרמל אתה עומד לעשות.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
תוסיף את הסוכר. לנער את המחבת מעט כדי להפיץ את הסוכר בשכבה אפילו על החלק התחתון של המחבת. מנמיכים את החום ולשמור את העין על הסוכר כפי שהוא נמס ומתחיל להפוך חום. הרם את המחבת ומערבל את הסוכר סביב מעת לעת כפי שהוא נמס. אין לערבב עם כל כלי. כל זיהומים על הכלי יכול גם להפריע סוכר כפי שהוא נמס.*
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
הכן תבנית אפייה מרופדת מחצלת סיליקון או נייר קלף. לרסס שכבה של תרסיס nonstick על הקלף, אם משתמשים. תניח בצד. כאשר אגוזי לוז מגניב מעט ואת הקרמל הוא חום בהיר, להשתמש בכפית נקייה כדי לערבב את אגוזי לוז לתוך הקרמל. לרסס את הכף עם תרסיס nonstick כך הסוכר לא מקל על קצה הכף כמו שאתה עובד. מערבבים את האגוזים, ציפוי אותם עם הסוכר. השתמש בכפית כדי לגרוף את אגוזי הלוז ולהפיץ אותם על תבנית אפייה מרופדת.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
קרמלקרמל
מורחיםמורחים
סוכרסוכר
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
מורחים אותם כמיטב יכולתך מבלי ליצור גושים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
8
מפזרים מעט מלח. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
9
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים, תמצית שקדים ואת גרידת לימון. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדיםתמצית שקדים
גרידת לימוןגרידת לימון
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
10
בקערה אחרת, לנפות יחד 1/4 כפית מלח כשר, קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה וקינמון. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
מלח כשרמלח כשר
קינמוןקינמון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
מערבבים את הקמח לתוך תערובת הביצה. השתמש בידיים שלך כדי לסיים שילוב של מרכיבים רטובים ויבשים. לפרק ולגסות לקצוץ את אגוזי לוז ולעבוד בעדינות חצי מהם לתוך הבצק. שמור נשאר מחצית לנשנוש.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
12
הכינו תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה וריסוס קל בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
13
מחלקים את הבצק ל 2 חלקים שווים. באמצעות הידיים שלך, להפוך את הבצק החוצה על משטח שטוח מקומח קלות. יוצרים כל מחצית מהבצק לצורה דמוית כיכר ברוחב של כ-2 אינץ 'ובאורך של כ-12 אינץ'. הם צריכים להיראות כמו 2 כיכרות לחם. בזהירות לארגן את 2 כיכרות, זה לצד זה, על תבנית האפייה. לאפייה אופטימלית, השאירו כמה שיותר מקום בין הכיכרות.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
14
שים את תבנית האפייה במרכז התנור ואופים, ללא הפרעה, במשך 25 עד 30 דקות. הבצק צריך להיות חום בהיר ועשוי לעלות קצת כפי שהוא מבשל.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
15
מוציאים מהתנור ומניחים על משטח שטוח כדי להתקרר. כבה את התנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
16
לאחר התקרר, באמצעות סכין משונן, בעדינות ראה את כיכר לפרוסות עבות 1/2 אינץ', לחתוך על זווית. מסדרים את הפרוסות על תבנית האפייה, חותכים צדדים למעלה, בשכבה אחת. צריך להיות מקום קטן בין כל חתיכה. זה כמעט ירגיש כמו כיכרות הם 2 חידות שאתה לוקח בנפרד על ידי חיתוך ולאחר מכן לשים שוב יחד על תבנית האפייה.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
תבנית אפייהתבנית אפייה
17
החזירו את תבנית האפייה לתנור. אפשר להם לשבת בתנור במשך 10 דקות. זה יגרום לביסקוטי להתקשות ולהרים כוסית, אבל רק במעט.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
18
הסר מהתנור וקריר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
19
מגישים עם קרם לימון.
מרכיבים שתצטרך
קרם לימוןקרם לימון
20
בסיר גדול, נירוסטה, לטאטא יחד את הביצים, סוכר מגורען, גרידת לימון וגרידת תפוזים. המשך לטאטא עד התערובת מבהירה בצבע, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
גרידה כתומהגרידה כתומה
גרידת לימוןגרידת לימון
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
סירסיר
21
להקציף במיץ לימון ומיץ תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
מיץ לימוןמיץ לימון
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
22
שים את הסיר על אש נמוכה ומבשלים ומערבבים כל הזמן, עד שהתערובת מתחילה להתעבות. הקפד לגרד את הצדדים של הסיר כך curd doesnt טופס קרום על הקצוות או חריכה כפי שהוא מבשל. לאחר כמה דקות, להתחיל בהדרגה לטאטא את פרוסות חמאה. כאשר כל החמאה משולבת, להסיר את הסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
סירסיר
23
להעביר את curd לקערה אחרת כדי להתקרר, ואז לכסות אותו בחוזקה עם שכבה של ניילון לעטוף. הפלסטיק צריך להיות ממוקם ישירות על גבי curd כדי למנוע עור להרכיב כפי שהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
24
מגישים בקערה לצד ביסקוטי לטבילה או מתפשט על ביסקוטי כמו ריבה.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

מרכיבים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Spalletti קיאנטי ריזרב Poggio Reale. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
יין ריזרב מעולה זה, המיוצר אך ורק מאחוזת פוג 'יו ריאל, הוא יין קטיפתי חינני עם ניחוחות סנג' ובזים ארציים אופייניים וטעמי פירות בשלים ומאוזנים המקוזזים בנגיעה של אלון.