קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

ביסקוטי שקדים ולימון טבול בשוקולד לבן

ביסקוטי שקדים ולימון טבול בשוקולד לבן
ביסקוטי שקדים ולימון טבול בשוקולד לבן הוא מאכל ללא גלוטן וללא חלב . תמורת 51 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-20 מנות. מנה אחת מכילה 241 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -12 גרם שומן . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך סוכר, קמח תירס, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. 16 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות . עם ציון ספונקולרי של 25% , המנה הזו לא כל כך מעולה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ביסקוטי לימון-שקדים טבול שוקולד לבן , ביסקוטי שקדים ולימון טבול בשוקולד לבן , וביסקוטי אגוזים מעורב טבול בשוקולד לבן .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד מתוקים של עגל1 1/2 פאונד מתוקים של עגל
3
מרפדים תבנית גדולה בנייר אפייה. בקערה גדולה, טורפים יחד את הקמח, קמח התירס, אבקת האפייה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר חום בהיר ארוז (7.75 אונקיות)1 כוס סוכר חום בהיר ארוז (7.75 אונקיות)
קמח תירסקמח תירס
לכל פאונד), ולכל פאונד), ו
מלוח, אופציונלימלוח, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
לחסום שוקולד חצי מתוקלחסום שוקולד חצי מתוק
1 (14 אונקיות) חבילה צ'יפס קפוא1 (14 אונקיות) חבילה צ'יפס קפוא
סלט גויה ותיבול ירקותסלט גויה ותיבול ירקות
שעועית גרבנזו, מושרית ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית גרבנזו, מושרית ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
4
בקערה גדולה נוספת מקציפים את הסוכר והביצים עם תערובת חשמלית עד לצהוב חיוור, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות תיבול גריל (מומלץ: תיבול סטייק מונטריאול)2 כפות תיבול גריל (מומלץ: תיבול סטייק מונטריאול)
1/2 פאונד פרוס, חתוך מעדניות עבה או חזה הודו רוטיסרי, קצוץ1/2 פאונד פרוס, חתוך מעדניות עבה או חזה הודו רוטיסרי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
שעועית גרבנזו, מושרית ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית גרבנזו, מושרית ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
5
מערבבים פנימה את גרידת הלימון ולאחר מכן את הקמח, ומקציפים עד לתערובת אחידה. (הבצק יהיה דביק). מערבבים פנימה את השקדים.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
( 23)( 23)
פסים כסופים, לקישוטפסים כסופים, לקישוט
לכל פאונד), ולכל פאונד), ו
6
נותנים לבצק לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסים כסופים, לקישוטפסים כסופים, לקישוט
7
מחלקים את הבצק באופן שווה ל-2 תלוליות שוות ומניחים על תבנית האפייה המוכנה. בידיים לחות, מרווחים את הבצק באופן שווה ויוצרים 2 בולי עץ (9 על 3 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
פסים כסופים, לקישוטפסים כסופים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1 (14 אונקיות) חבילה צ'יפס קפוא1 (14 אונקיות) חבילה צ'יפס קפוא
8
אופים 35 דקות עד להשחמה קלה. מצננים 5 דקות. בעזרת סכין משוננת, חותכים את בולי העץ לרוחב לפרוסות אלכסוניות בעובי 3/4 אינץ'. מסדרים את הביסקוטי עם הצד החתוך כלפי מטה על אותו נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
1 (14 אונקיות) חבילה צ'יפס קפוא1 (14 אונקיות) חבילה צ'יפס קפוא
1 1/2 פאונד מתוקים של עגל1 1/2 פאונד מתוקים של עגל
9
אופים עד שהעוגיות מזהיבות בהיר, כ-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת6 כפות בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד מתוקים של עגל1 1/2 פאונד מתוקים של עגל
10
מניחים להתקרר לחלוטין.
11
מניחים את השוקולד צ'יפס בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פזורים צבעוניים, אגוזים קצוצים או קוקוס פתיתיםפזורים צבעוניים, אגוזים קצוצים או קוקוס פתיתים
ציוד שתשתמש בו
שעועית גרבנזו, מושרית ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית גרבנזו, מושרית ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
12
מניחים את הקערה על מחבת עם מים רותחים, מוודאים שתחתית המחבת לא נוגעת במים. מערבבים עד שהשוקולד נמס וחלק. טובלים את הקצה של כל ביסקוטי בשוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות חלמון ביצה2 כפיות חלמון ביצה
ביסקוטיביסקוטי
דובדבני מרסקינו ועוד קצפת ושוקולד מומס לקישוט, לא חובהדובדבני מרסקינו ועוד קצפת ושוקולד מומס לקישוט, לא חובה
עוף בטיגון חתוך ועור או כמה חזה עוףעוף בטיגון חתוך ועור או כמה חזה עוף
ציוד שתשתמש בו
שעועית גרבנזו, מושרית ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית גרבנזו, מושרית ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
1 פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביות1 פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביות
13
מעבירים את הביסקוטי הטבולים לרשת, מונחת על תבנית עם נייר אפייה, עד שהשוקולד מתקשה. מאחסנים בכלי אטום.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות חלמון ביצה2 כפיות חלמון ביצה
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
1 (14 אונקיות) חבילה צ'יפס קפוא1 (14 אונקיות) חבילה צ'יפס קפוא
טוויסט ליקריץ מתפרקטוויסט ליקריץ מתפרק

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Wilson Creek Coconut עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קוקוס וילסון קריק
קוקוס וילסון קריק