קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות4
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ביצים סקוטיות עם אורז מלוכלך

ביצים סקוטיות עם אורז מלוכלך
ביצי ויסקי אורז מלוכלכות עשויות להיות רק המשקה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 450 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, אורז יסמין, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. נסו ביצים סקוטיות, ביצים סקוטיות, ו ביצים סקוטיות (מתכונים דומים).

הוראות

1
נקניק סאוט במחבת גדולה מעל חום בינוני 3 עד 4 דקות או עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים בצל והבא 2 מרכיבים; לטגן 3 עד 4 דקות או עד ירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
בצלבצל
3
הסר מן החום, ומערבבים אורז הבא 3 מרכיבים. מגניב 30 דקות. מערבבים ב 2 ביצים גדולות ופירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
ביצהביצה
אורזאורז
4
בעדינות לחץ על תערובת אורז באופן שווה סביב ביצים מבושלות קשה כדי לכסות, באמצעות ידיים רטובות.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
אורזאורז
5
יוצקים שמן לעומק של 2 אינץ ' לתוך תנור הולנדי; חום מעל חום בינוני עד 36
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
6
מטגנים ביצים, ב 3 קבוצות, 3 דקות או עד חום זהוב, פונה לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
7
ניקוז על מתלה תיל מעל מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מתלה תילמתלה תיל

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור Cajun. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות Granbazan Etiqueta ורדה אלברינו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 22 דולר לבקבוק.
Granbazan Etiqueta ורדה אלברינו
Granbazan Etiqueta ורדה אלברינו
# 91 יין נלהב העליון 100 של 2020pale צבע זהוב, עם גוון ירוק. ניחוחות מורכבים של תפוחים ירוקים, דשא, הדר ופירות טרופיים; פרחים לבנים מופיעים בשכבה שנייה. תחושת מילוי הפה עם חומציות פריכה. אלגנטי, מאוזן ונעים עם טעם לוואי מלוח.