בישול איטי בשר צבי Stroganoff
בישול איטי בשר צבי סטרוגנוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 46 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 591 קלוריות. . אם יש לכם בצל, מרק בשר בקר, בשר צבי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות. מתכונים דומים: בישול איטי צ'ילי בשר צבי, תבשיל בשר צבי מבושל איטי, ו תבשיל בשר צבי מבושל איטי.
הוראות
מחממים שמן קנולה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את קוביות הצבי ומטגנים בכל הצדדים עד להשחמה טובה, ואז מניחים לתוך סיר איטי.
מוסיפים את עלה המפרץ, בצל ופטריות לסיר האיטי.
יוצקים את מרק הבשר, ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
הגדר סיר איטי על נמוך, ומבשלים 8 עד 10 שעות.
מוסיפים את האטריות, ומים או מרק בשר נוסף במידת הצורך. לכסות ולבשל במשך 30 דקות. לאחר האטריות נעשות, מערבבים את השמנת החמוצה ומגישים.