קושימומחה
מוכן ב9 שעות
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

בישול איטי בשר צבי Stroganoff

בישול איטי בשר צבי Stroganoff
בישול איטי בשר צבי סטרוגנוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 46 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 591 קלוריות. . אם יש לכם בצל, מרק בשר בקר, בשר צבי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות. מתכונים דומים: בישול איטי צ'ילי בשר צבי, תבשיל בשר צבי מבושל איטי, ו תבשיל בשר צבי מבושל איטי.

הוראות

1
מחממים שמן קנולה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולהשמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את קוביות הצבי ומטגנים בכל הצדדים עד להשחמה טובה, ואז מניחים לתוך סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
בשר צביבשר צבי
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
3
מוסיפים את עלה המפרץ, בצל ופטריות לסיר האיטי.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
פטריותפטריות
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
4
יוצקים את מרק הבשר, ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מרק בשרמרק בשר
5
הגדר סיר איטי על נמוך, ומבשלים 8 עד 10 שעות.
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
6
מוסיפים את האטריות, ומים או מרק בשר נוסף במידת הצורך. לכסות ולבשל במשך 30 דקות. לאחר האטריות נעשות, מערבבים את השמנת החמוצה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מרק בשרמרק בשר
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
פסטהפסטה
מיםמים