המתכון Blanched Gai Lan עם רוטב צדפות (ברוקולי סיני) מוכן בערך 20 דקות. והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל סיני. מנה אחת מכילה 430 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מתכון זה של Recipezaar כולל מאווררים 1. גשו לסופר וקנו יין אורז, גאי לאן, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. נסו בלנש Gai Lan עם רוטב צדפות (ברוקולי סיני), גאי לאן (ברוקולי סיני ) עם רוטב צדפות, ו ברוקולי סיני עם רוטב צדפות (גאי לאן) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את רוטב הצדפות, קורנפלור, ציר עוף, יין אורז, סוכר, רוטב סויה, זנגביל, שום ושמן שומשום בסיר קטן.מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהרוטב מתעבה.תניח בצד.לשטוף את gai lan במים קרים.לקצץ ולהשליך את הישבנים הקשים.מקלפים גבעולים אם הם עבים וקשוחים; להשאיר שלם gai lan או לחתוך לשלישים.מביאים 1-3 ליטרים של מים לרתיחה בווק ומוסיפים את הסויה והשמן.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיף את הירוקים, להחזיר לרתיחה שנייה עם מכסה על.כבה את החום ותן לירוקים קיטור לדקה או שתיים.כאשר הגבעולים הירוקים מאירים, לבדוק אחד עבור doneness.It צריך להיות רך ופריך.
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.