בננה Cajeta הפוך עוגה
צריך קינוח צמחוני? בננה Cajetan הפוך עוגה יכולה להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 439 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם חמאה, סוכר, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-130 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 שעות. מתכונים דומים: בננה Cajeta קשיו ג'לאטו, Banananan חם וגלידת Cajeta, ו Banananan And Cajeta Layered Crepes.
הוראות
הפוך את העוגה: לקלף בננות לחתוך לחצי לאורכו, ואז לרוחב, להפריש.
מניחים 1/2 כוס סוכר בסיר קטן, מוסיפים מספיק מים כדי להרטיב ולמקם מעל חום בינוני. מבשלים עד שהוא מתחיל לקרם, להסיר מחום ומערבלים בעדינות עד שהקרמל הוא צבע ענבר אחיד, בין צבע הדבש וסירופ מייפל. מיד לשפוך לתוך החלק התחתון של מחבת כיכר סטנדרטית. לובש כפפות תנור או מחזיק מגבות יבשות, להרים מחבת ולהטות קדימה ואחורה כדי באופן שווה מעיל התחתון. בעוד קרמל הוא עדיין רך, בזהירות במקום בננות לקצץ בצד למטה לתוכו, חיתוך אותם לפי הצורך כדי לקבל כיסוי רב ככל שאתה יכול.
מברשת הצדדים של מחבת עם חמאה רכה, להפריש.
הגדר מתלה במרכז התנור. מחממים תנור ל 177°. במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה או בקערה בינונית באמצעות מיקסר חשמלי כף יד, קרם יחד חמאה וסוכר הנותר.
הוסף ביצים אחת בכל פעם, שילוב מלא כל אחד לפני הוספת הבא וקערת גירוד לפי הצורך. לנצח תמצית וניל.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח ומוסיפים לבלילה, ומשלבים במהירות נמוכה. עם מיקסר כבוי, להוסיף Cajeta לאט לערבב עד מלא משולב, גירוד לעתים קרובות. הקפד לגרד את החלק התחתון של הקערה ביסודיות, כמו Cajeta בדרך כלל צריך קצת עזרה להגיע לשם.
לגרד את הבלילה למחבת ולהגדיר על תבנית אפייה קטנה כדי לתפוס כל קרמל שעשוי בועה מתוך המחבת.
אופים במשך 40 דקות, ולאחר מכן לסובב ולהמשיך לאפות עד שיפוד מוכנס באמצע יוצא נקי, 15 עד 20 דקות יותר. אפשר לאפות עוד 3 עד 5 דקות לאחר מכן כדי לאפשר לעוגה להגדיר מספיק כדי לדבוק בבננות.
הסר מתלה חוט מגניב במשך 5 עד 10 דקות. כאשר העוגה עדיין חמה, אבל מחבת הוא קריר באופן ניכר, להפעיל סכין קילוף סביב הקצה ולהפוך על צלחת. אל תיבהלו אם הבננות שלכם נדבקות למחבת והפינות שלכם אינן מושלמות, השתמשו במהירות בסכין חיתוך כדי להסיר בננות מהמחבת ולהחליף על עוגה. מיד לעטוף פלסטיק צמרמורת לילה.
מניחים חצי וחצי וסוכר בסיר בינוני. פיצול לגרד שעועית וניל ולהוסיף למחבת. יש חלמונים מוכנים בקערה בינונית.
מניחים סיר על אש בינונית, ערבוב מדי פעם כדי להיות בטוח סוכר מומס, וחום עד אידוי אבל לא מאפשרים לרתוח.
הסר מן החום בהדרגה לטאטא לתוך חלמונים. לגרד את הכל בחזרה למחבת ולמקם על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב כל הזמן עד רפרפת מעילי הגב של כף. מסננים לתוך קערה וצינה על אמבט קרח או במקרר במשך כמה שעות עם ניילון נצמד לחוץ ישירות על פני השטח.
כדי לשרת: פרוסת עוגה ללוחות סביב 1 אינץ ' עבה. לחמם בקצרה בתנור חם או מיקרוגל ומגישים בבריכה של אנגלייז צונן.