פודינג ראמן בננה קוקוס יכול להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 505 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו צימוקים זהובים, ג'ינג'ר מגובש, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: Banananan ו פודינג קוקוס, פודינג קוקוס בננה, ו שייק פודינג בננה-קוקוס.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים את האטריות בקערה, מכסים במי ברז חמים ומשרים, מרפרפים פעם אחת, במשך 10 דקות; האטריות צריך להתפרק בקלות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מסננים היטב; לזרוק עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
4
לטאטא את הביצים, סוכר, חלב קוקוס, שמנת חמוצה, תמצית שקדים, הל, זרעי אניס וקורט של מלח בקערה גדולה. מערבבים את האטריות, צימוקים וג ' ינג ' ר עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדים
חלב קוקוס
אניס
שמנת חמוצה
הל
פסטה
צימוקים
ג ' ינג ' ר
סוכר
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
5
חמאה צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ'; להפיץ את הבננות בשכבה, ואז לשפוך את תערובת אטריות על גבי.
ריזלינג, סאקי וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לאטריות ראמן. סאקה היא בחירה מובנת מאליה כשזה מגיע לאוכל יפני. אם אתה רוצה להיצמד ליין ענבים, אם כי, אתה יכול לבחור סוביניון בלאן או ריזלינג. הסלבאך אוסטר זלטינגר הימלרייך ריזלינג קבנט הלבטרוקן עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.