בס ים צ'יליאני בפאן סאוטד
פאן Sautéed דג ים צ'יליאני דורש על 22 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 2190 קלוריות, 184 גרם חלבון ו 140 גרם שומן. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %75 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פילה בס ים, שמן זית כתית מעולה, בזיליקוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה של Recipezaar כולל מאווררים 1. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. נסו בס ים צ'יליאני מוקפץ, בס ים צ'יליאני בפאן סאוטד, ו בס ים צ'יליאני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת סאוט, מוסיפים שמן זית.שים דגים במחבת, בצד המצגת למטה.מבשלים עד הזהב בצד אחד, ואז להתהפך.
מוסיפים עגבניות, שום, אורגנו, בזיליקום טרי, 2 עוז.גבינת פטה, יין לבן ומיץ של לימון אחד.סיים בתנור 400 מעלות במשך 12-15 דקות. הוציאו את הדגים וסיימו עם חמאה, מעט יין וגבינת הפטה הנותרת.מומלץ על אורז זעפרן או פסטה orzo.