קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות33
מגזין

בס ים קלוי בתנור עם ג'ינג'ר ורוטב ליים

בס ים קלוי בתנור עם ג'ינג'ר ורוטב ליים

הוראות

1
מערבבים הראשון 5 מרכיבים 3 כפיות שמן בקערה קטנה. רוטב העונה עם מלח ופלפל.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מברשת 9 אינץ ' קוטר צלחת עוגת זכוכית עם הנותרים 2 כפיות שמן. מסדרים דגים בצלחת מוכנה; פונים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מפזרים דגים עם מלח ופלפל; כפית 1/2 רוטב כף על כל פילה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
4
דג צלוי עד אטום במרכז, כ -12 דקות. דגים עליונים עם רוטב שנותר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
Roast fish until just opaque in center, about 12 minutes. Top fish with remaining sauce and serve.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט