קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

בס מפוספס פראי מאודה עם פלפל צהוב Romesco, פלפל אדום-תבלין שחור ופטרוזיליה-שמן שום

בס מפוספס פראי מאודה עם פלפל צהוב Romesco, פלפל אדום-תבלין שחור ופטרוזיליה-שמן שום
בס מפוספס פראי מאודה עם פלפל צהוב Romesco, פלפל אדום-תבלין שחור ופטרוזיליה-שמן שום הוא מתכון אירופאי המגיש 4. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 896 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. אם יש לכם שקדים, מלח ופלפל, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 80%. נסו בס מפוספס פראי מאודה עם פלפל צהוב Romesco, פלפל אדום-תבלין שחור ופטרוזיליה-שמן שום, בס מפוספס פראי מאודה עם זנגביל ובצל ירוק, ו בס מפוספס עם מתכון זית-שקדים להתענג (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים את הפטרוזיליה ושום לבלנדר ועם בלנדר על, זרם לאט בשמן עד בשילוב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
תן לשמן לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1
מערבבים את כל החומרים בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בואו לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
1
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום גבוה עד לעישון. בנפרד לטגן את השום, פלפל, עגבניות, צ ' ילי וקוביות לחם עד להשחמה קלה, על 2 עד 3 דקות כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר כל מרכיב עם כפית מחוררת כפי שהוא נעשה. Deglaze המחבת עם החומץ. שים את כל החומרים המוקפצים ואת נוזל deglazing לתוך מעבד מזון להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את השקדים ומעבדים עד קצוצים דק. מערבבים את הדבש ואת העונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
( 23)( 23)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
4
עבור הדגים: להגדיר סל ספינת במבוק מעל סיר גדול של מים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים את זרעי כוסברה, זרעי שומר, שום כתוש, מיץ תפוזים ושאר הבשר הסחוט, מיץ הלימון ושאר הבשר הסחוט, הפלפלים השחורים והתיזה של יין אל המים ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. ברגע שהמים רותחים, מברישים כל פילה בשמן קנולה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
שים את הדגים, צד העור, למטה בסל הספינה מעל המים הבוערים, ואדים עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
7
מסדרים את הדג על צלחות הגשה עם רוטב Romesco פלפל צהוב בצד. למעלה את הדגים עם ערימות ערמות של שמן שום פטרוזיליה ופלפל אדום-מתענג זית שחור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהובפלפל צהוב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
מקשטים עם עלי פטרוזיליה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)

מרכיבים

1אנצ' ו צ'ילה, ספוג במים רותחים עד רך, זרע קצוץ גסאנצ' ו צ'ילה, ספוג במים רותחים עד רך, זרע קצוץ גס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פלפל שחורפלפל שחור596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן קנולהשמן קנולה1ניו מקסיקו צ'ילה, ספוג במים רותחים עד רך, זרע קצוץ גסניו מקסיקו צ'ילה, ספוג במים רותחים עד רך, זרע קצוץ גס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)זרעי כוסברהזרעי כוסברה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה טרייה קצוצה דקפטרוזיליה טרייה קצוצה דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קצוץ דק עלי טימין טרייםקצוץ דק עלי טימין טריים2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק4ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק6ציפורןשום, קלופיםשום, קלופים2שיני שום כתוששיני שום כתוש1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים2(יכול להיות או להרחיק)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1לימון, מיץ, בשר שמורלימון, מיץ, בשר שמור1אורנג', juiced, בשר שמוראורנג', juiced, בשר שמור596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמגולען קצוץ גס זיתים ניסואזמגולען קצוץ גס זיתים ניסואז1השארפטרוזיליה, לקישוטפטרוזיליה, לקישוט2פלפלים אדומים קלויים, קלופים, זרעים וחתוכים לקוביותפלפלים אדומים קלויים, קלופים, זרעים וחתוכים לקוביות1צביטהקמצוץ מלח ופלפל שחור טחון טריקמצוץ מלח ופלפל שחור טחון טרי4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ שרי מיושןחומץ שרי מיושן680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה בס פסים פראי, עור-עלפילה בס פסים פראי, עור-על1פרוסהלחם לבן, הקרום הוסר, לחתוך לקוביות קטנותלחם לבן, הקרום הוסר, לחתוך לקוביות קטנות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ יין לבןחומץ יין לבן596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשקדים קלויים שלמיםשקדים קלויים שלמים454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)Splash Spanish wine (מומלץ: a arino)Splash Spanish wine (מומלץ: a arino)1פלפל צהוב, קלוי, קלוף וזרעפלפל צהוב, קלוי, קלוף וזרע2עגבניות צהובות, חצויעגבניות צהובות, חצוי

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

Tempranillo, Albarino, ו Grenache הן אפשרויות נהדרות לספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. אתה יכול לנסות וינה Herminia ליידי תווית Herminia Tempranillo. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
Vina Herminia ליידי תווית Herminia Tempranillo
Vina Herminia ליידי תווית Herminia Tempranillo
יין לכבוד אישה, נמרצת, לא קונפורמיסטית ונחושה, הרמיניה. היא עמלה ללא לאות לטובת הקהילה שלה לחקירה ומאתגרת את הנורמות שנקבעו של זמנה. כריזמטי, מחויב, חלוץ. Herminia, האישה כי השראה Bodegas Viña Herminia. צבע דובדבן בהיר ויפה. מאוד טרי ופירותי, עם ניואנסים וניל עדינים. עגול וחלק על החיך, עם טאנין רך ונעים. יין בלתי נשכח שנועד לעורר את הסיפורים המדהימים שלך וליצור רגעים בלתי נשכחים.