בצל סלט
צריך ללא גלוטן ותוספת ראשונית? סלט בצל יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 378 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם חומץ שרי, שן שום, רוקפור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 46 אוהדים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 59%. מתכונים דומים: סלט kachumber או סלט kuchumber-סלט ירקות הודי, סלט מקסיקני-סלט זה לא רק סלט זה ארוחה, ו מתכון סלט קראנץ החורף (עם רוטב פיצוצים) סלט Reci.
הוראות
לשים עגבניות בדיל קלייה קטן או צלחת ולרסק את השום ישירות מעליהם באמצעות מגרסה שום. עונה, טפטוף עם שמן צלוי במשך כ 15 דקות ב 190C / מאוורר 170c / גז 5, עד קמוץ מעט. באותו זמן וטמפרטורה, טוסט אגוזי מלך עד מבריק וריחני, על 10 דקות, ולאחר מכן לקצוץ אותם בערך. שים הכל בצד במקרר עד שיהיה מוכן להתחמם מחדש.
לפני ההגשה, מחממים תנור ל-110c / מאוורר 90c / גז לשים עגבניות, עדיין בצלחת שלהם, ואת האגוזים, בצלחת או על פיסת נייר על מגש אפייה, כדי להתחמם. לזרוק את התרד ובזיליקום יחד בקערה גדולה העונה בקלילות.
מחממים מעט שמן במחבת ורוחשים את הלארדונים במשך 3-4 דקות עד שמשחימים קלות.
להעביר פיסת נייר ולשמור חם בתנור.
מערבבים את מרכיבי ההלבשה יחד ושופכים למחבת, אשר לא חייב להיות יותר פושר. מביאים לרתיחה (החומץ יהיה ריח חזק מאוד, אז לעמוד בחזרה), ואז לשפוך על הסלט ולזרוק שוב לנבול מעט.
להוסיף מרכיבים הנותרים לסלט, הזמנת כמה פירורי בחירה של רוקפור ופיזור של אגוזי מלך. לזרוק ולהעביר צלחות, ולאחר מכן העליון עם הגבינה והאגוזים הנותרים.