המתכון כול נסו פיצה טנדורי Multigrain עם Paneer Tikka, פיצה Multigrain ללא גלוטן עם פרושויטו פריך, ו בצק פיצה Mellow פטריות תוצרת בית וחתול להעתיק פיצה Mellowterranean (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא 2 כוסות מים לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיף את הבורגור וקינואה ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בורגול
קינואה
3
מעבירים את הגרגרים למסננת עדינה ולהחזיק מתחת למים קרים כדי לעצור את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
דגנים
מים
ציוד שתשתמש בו
מסננת
4
תן את הדגנים לנקז במסננת במשך 15 דקות, ואז להפיץ אותם על שכבה עבה של מגבות נייר לספוג כל לחות נוספת. בינתיים, גס לטחון את זרעי פשתן במטחנת תבלינים, רק כדי לשבור אותם פתוח.
מרכיבים שתצטרך
זרעי פשתן
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מסננת
5
מערבבים יחד את המים החמים, אגבה ושמרים בכוס מדידה או קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אגבה
מים
שמרים
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
קערה
6
בואו לשבת עד שכבה קטנה של קצף מתפתח בחלק העליון, 3 עד 5 דקות. (אם זה לא קורה, להשליך ולנסות שוב עם שמרים חדשים.)
מרכיבים שתצטרך
שמרים
7
לטאטא את הקמח ו 1/2 כפית מלח יחד בקערה בינונית; להוסיף את תערובת שמרים קצף ושמן זית ומערבבים יחד עם מרית גומי נוקשה. כאשר הבצק מתחיל להתאחד, מערבבים את הדגנים המבושלים, זרעי פשתן טחונים וגרעינים חמניות; יוצרים את הבצק לכדור אחיד במרכז הקערה. הקפד לגרד ולהשתמש בכל בצק דבק לצדדים. הבצק יהיה דביק מאוד בשלב זה. מכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד ושומרים במקום חם עד שהבצק הוכפל, בערך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי פשתן טחונים
גרעיני חמניות
שמן זית
דגנים
בצק
קמח לכל מטרה
שמרים
מלח
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
מרית
מקציף
קערה
8
אבק קל תבנית אפייה עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
9
מפזרים כמות נדיבה של קמח על משטח עבודה נקי ויבש. לגרד את הבצק על פני השטח המשוריין ללוש במשך כמה דקות, עובד רק מספיק קמח כדי להפוך את הבצק פחות דביק אבל עדיין לח למגע. קמח את הידיים מעת לעת כדי למנוע דבק. ליצור את הבצק לכדור אחד או לחלק אותו לכדורים קטנים יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
10
מניחים את כדור הבצק (ים) על תבנית האפייה מוכנה. לכסות באופן רופף עם ניילון לעטוף או מגבת צלחת ולתת את הבצק לנוח במשך 30 דקות. לאחר 30 דקות, הבצק יכול להיות מעוצב ומבושל לפי הצורך.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רודאנו Vigna Viacosta קיאנטי Classico. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.