בראוניז קרמל שוקולד
בראוניז קרמל שוקולד עשויה להיות מה שחיפשתם. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לקינוח הזה יש 383 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 16. מתכון זה מאוכלרשת יש 3 אוהדים. גשו לסופר וקנו תערובת בראוני שוקולד, שוקולד צ'יפס, קוקוס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 12%. ציון זה הוא רע למדי. נסו בראוניז קרמל שוקולד, בראוניז קרמל שוקולד, ו בראוניז קרמל שוקולד עבור מתכונים דומים.
הוראות
חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.ריססו בנדיבות תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' בתרסיס בישול.
בקערה גדולה מקציפים את תערובת הבראוניז עם הביצים,חלב השוקולד והשמן עד לאיחוד. בעזרת מרית מקפלים פנימה 1/2 כוס שוקולד צ ' יפס.
מורחים לתבנית האפייה המוכנה ואופים עד שהמרכז בקושי מתייצב, 25 עד 30 דקות.
מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.
מחממים את השמנת בסיר קטן על אש בינונית נמוכה. מערבבים פנימה את הקרמל עד להמסה מלאה ושולבים בקרם.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הקוקוס.
מורחים בשכבה אחידה על הבראוניז שהתקררו.
ממיסים את יתרת השוקולד צ ' יפס במיקרוגל במרווחים של 15 שניות, תוך ערבוב בין המרווחים.
מזלפים את השוקולד בתבנית חוצה מעל ציפוי הקוקוס.
מכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות להתייצבות לפני שחותכים לסורגים.