ברווז א ' אורנג
ברווז א 'אורנג' יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 1731 קלוריות, 47 גרם חלבון, ו 153 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.28 דולר למנה. גשו לסופר וקנו חמאה, קורנפלור, רוטב סויה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,דבש זנגוויל כמו קינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 50 דקות. הציון הזה די טוב. נסו ברווז / ל ' אורנג, ברווז א ' אורנג, ו ברווז / ל ' אורנג (מתכונים דומים).
הוראות
הכן תערובת אורז לפי הוראות החבילה. זין עור של ברווזון היטב עם מזלג. באופן רופף דברים ברווזון עם תערובת אורז בר. שיפוד צוואר פתחים; לקשור מקלות תיפוף יחד.
הניחו את צד השד כלפי מעלה על מתלה בתבנית צלייה רדודה. בקערה קטנה שלבו את תרכיז מיץ התפוזים, הדבש, החמאה ורוטב הסויה; מניחים בצד.
אופים, חשף ב 350 ל 1 שעה. מקציפים בתערובת מיץ תפוזים.
אופים 1-1 / 2 עד 2 שעות ארוכות יותר או עד שמדחום בשר קורא 180 ליטר לברווזון ו -165 כפית למלית, ומדי פעם צולים בתערובת מיץ תפוזים. (
מסננים שומן מהמחבת כשהוא מצטבר).
מכסים באופן רופף בנייר כסף אם הברווזון חום במהירות. מכסים ומניחים לעמוד 20 דקות לפני שמסירים מלית וגילוף. מחק את כל רוטב הצולה שנותר.
לרוטב תפוזים, בסיר קטן, שלבו תרכיז מיץ תפוזים ומים; מביאים לרתיחה.
שלב עמילן תירס ומים קרים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים לרוטב תפוזים; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מתבלים במלח.