קושירגיל
מוכן ב18 דק.
מנות12
ציון בריאות0
מגזין

ברוסקטה.

ברוסקטה.
המתכון Bruschettan מוכן תוך כ 18 דקות, והוא בהחלט מצוין טבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 155 קלוריות. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. אם יש לך מלח, עלי בזיליקום, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ברוסקטה., ברוסקטה., ו ברוסקטה. (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375ºF.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים פרוסות לחם על סדין עוגיות ungreased.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
טפטוף 1 כפית שמן על כל לחם פרוסה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
שמן בישולשמן בישול
4
אופים כ 8 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בעוד הלחם קלייה, לערבב מרכיבים שנותרו. כפית תערובת עגבניות על פרוסות לחם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
לחםלחם
6
מגישים בטמפרטורת החדר.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון