קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

ברוסקטה

ברוסקטה
ברוסקטן הוא מתכון ים תיכוני שמגיש 12. מתבוננים בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 217 קלוריות, 4 גרם חלבון ו-13 גרם שומן למנה. מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-24 יגידו שהוא הגיע למקום. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש עגבניות ענבים, עלי בזיליקום, שמן זית וכיכר פריך. זה עובד היטב בתור מזנון. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות. עם ציון ספונקולרי של 33%, המנה הזו לא כל כך סופר. נסו ברוסקטה, ברוסקטה וברוסקטה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
במחבת קטנה מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את השום ומערבבים, מטגנים קלות כדקה, מוציאים לפני שהשום משחים מדי (יכול להיות זהוב).
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
3
יוצקים את השום והשמן לקערת מיקסר ומניחים להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
4
מוסיפים לקערה את העגבניות האדומות והצהובות, הבלסמי והבזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה צהובהעגבנייה צהובה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מפזרים מלח ופלפל. לזרוק לאיחוד, ולאחר מכן לטעום ולהוסיף עוד בזיליקום אם צריך, ועוד מלח אם צריך (אל תמליח יותר מדי, אבל!) מכסים ומקררים לשעה או שעתיים אם יש לך זמן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
חותכים את הבאגט לפרוסות אלכסוניות כדי לאפשר את שטח הפנים הגדול ביותר האפשרי. ממיסים 4 כפות מהחמאה במחבת גדולה וצולים חצי מהלחם משני הצדדים, מוודאים שהם יפים וחמאתיים. מבשלים עד להזהבה משני הצדדים. חוזרים על הפעולה עם 4 כפות החמאה הנותרות והחצי השני של הלחם.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
להגשה, ערבבו אחרון לתערובת העגבניות ולאחר מכן כף כף נדיבה על פרוסות הלחם.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
8
מגישים על מגש גדול כמנה ראשונה או כמנה ראשונה.

יין מומלץ: יין מבעבע, קיאנטיname, ורדיקיו., ורוד נוצץ, Trebbiano

יין מבעבע, קיאנטי וורדיצ'יו הם הבחירות המובילות שלי עבור ברוסקטה. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-34 דולר.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 הוא מחווה ללידתה של פרנסיקורטה ב-1961 - השנה שבה ייצר ברלוצ'י את היין המבעבע הראשון בשיטה הקלאסית הזו. הנוצץ המהנה והתוסס הזה מציע פרי הדר וסיומת פריכה ונקייה. תערובת: 85% שרדונה, 15% פינו נירו*התווית ל-Franciacorta '61 Extra Brut נמצאת בתהליך של שינוי. ייתכן שתקבל אחת משתי התוויות הללו המופיעות למעלה. לא ניתן לבקש תוויות ספציפיות.