המתכון פטריות ברוסקטה עגבניות יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-40 דקות. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 412 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. זה עובד טוב כמו מתאבן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. 44 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך גבינת מוצרלה, לחם, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 33%. נסו פטריות פורטבלה וברוסקטה עגבניות מיובשות, ברוסקטה פטריות, ו ברוסקטה פטריות וגרוייר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מראש את התנור של broiler ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום. מסדרים פרוסות לחם על תבנית אפייה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
לחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
פרוסות לחם צלוי עד קלוי, 1 עד 2 דקות; לצפות בזהירות כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
לחם
3
הסר פרוסות קלויות ולהניח בצד על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים פטריות, בצל ירוק, שום, מלח, פלפל שחור ופטרוזיליה עד פטריות מתרככות ועסיסיות, כ 5 דקות. שים את התערובת בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
בצל ירוק
פטריות
שמן זית
פטרוזיליה
שום
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מערבבים עגבניות חתוכות לקוביות עם חומץ בלסמי בקערה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמי
עגבנייה
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
למעלה כל פרוסת לחם קלוי עם תערובת פטריות ולהפיץ תערובת עגבניות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
מורחים
עגבנייה
לחם
7
מורחים גבינת מוצרלה על כל מתאבן. חזור אל broiler עד גבינה נמסה ברוסקטה הם חמים, על 5 דקות.