ברוקולי ושעועית ירוקה
המתכון ברוקולי ושעועית ירוקה יכול להתבצע בערך 35 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה מנות ראשונות יש 128 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו מלח ים ופלפל, שמן זית, שעועית ירוקה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ולקטו אובו צמחוני דיאטה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 88%, המנה הזאת היא עצומה. מתכונים דומים: ברוקולי ושעועית ירוקה, שעועית ירוקה, ברוקולי וקישואים, ו שעועית ירוקה, ברוקולי ובורגול.
הוראות
בסיר גדול מביאים לרתיחה 6 ליטר מים מומלחים. הכינו קערה גדולה של מי קרח.
מניחים ברוקולי לסיר ומבשלים שתי דקות. אתה רק רוצה להרתיח את הברוקולי בשלב זה מכיוון שתקפיץ אותו בהמשך. בעזרת מסננת עכביש מוציאים את הברוקולי מהסיר ומזעזעים אותו בקערת מי קרח. כאשר ברוקולי הוא מגניב לחלוטין, למקם אותו במסננת ולאפשר לנקז. רענן את קערת מי הקרח. מחזירים את המים לרתיחה.
מוסיפים שעועית ירוקה ומבשלים 4 דקות. כמו הברוקולי, אתה רק רוצה להרתיח את השעועית הירוקה.
מוציאים שעועית ירוקה מהסיר בעזרת מסננת עכביש ומוסיפים למי קרח. כאשר שעועית ירוקה הם לגמרי מגניב, להוסיף אותם מסננת ולאפשר לנקז.
במחבת מטגנת גדולה מחממים שמן זית. כשכמעט מעשנים מוסיפים את השום ומקפיצים כ - 45 שניות. כשהשום מתחיל להשחים, מוציאים מיד וזורקים. בישול יתר של השום יעניק למנה טעם מר מאוד.
מוסיפים למחבת את פתיתי הפלפל האדום, הברוקולי והשעועית הירוקה ומבשלים 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.