ברי, בזיליקום, בייקון & פניני כחול ... ו Breville Panini עיתונות בגידה!
גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, גבינה, באגט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו Panini פאי תפוחים מתוך ספר הבישול האולטימטיבי Panini Press מאת קתי Strahs, דבש אגוז-מצופה פניני צ'דר מיושן – ספר הבישול האולטימטיבי Panini Press, ו Tostadas שרימפס בגריל {The Ultimate Panini Press Cookbook Giveaway} (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את יצרנית פניני על פי הוראות היצרן.לכל כריך: חותכים את הכיפה מבגט כדי ליצור משטח צלייה שטוח. פצל את הבגט לחצי לאורכו כדי ליצור חצאים עליונים ותחתונים. בתוך החצי התחתון, להניח שכבה דקה של פרוסות ברי ומפזרים קצת גבינה כחולה (על פי הטעם שלך) על גבי.
מוסיפים שני עלים של בזיליקום, שתי רצועות בייקון, עוד גבינה כחולה ועוד ברי. סגור את הכריך עם חצי באגט העליון.גריל פניני, שניים בכל פעם, עד הגבינה נמסה באגט הוא קלוי, 4 עד 5 דקות.