בשר בקר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר בקר חזה. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 15 . מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 256 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-15 דקות. אם יש לכם קטשופ עגבנייה היינץ, env. מרק בצל לערבב, מרק בצל מרוכז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זה מושלם עבור חנוכה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. נסו בשר בקר, בשר בקר ברביקיו, ו בשר בקר ברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים בצל על החלק התחתון של מחבת רדודה גדולה מרוסס עם ספריי בישול; העליון עם בשר.
מערבבים את החומרים שנותרו עד מעורבב; לשפוך על בשר. מכסים בנייר כסף; פירס בכמה מקומות עם סכין חדה.
אופים 3-1/2 עד 4 שעות או עד הבשר מכרז.
בואו לעמוד, מכוסה, 10 דקות.
חותכים על פני התבואה לפרוסות דקות.
מגישים עם תערובת יין מתחתית המחבת.