בשר בקר וברוקולי אסייתי
בשר בקר וברוקולי אסייתי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 254 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו מרק ראמן עם טעם מזרחי, מרק אטריות, בקר טחון, ג'ינג'ר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: בשר בקר וברוקולי אסייתי, בקר אסייתי חריף וברוקולי מוקפץ, ו בשר בקר טחון אסיה, פטריות, וכוסות חסה כרוב ברוקולי.
הוראות
במחבת 12 אינץ', לבשל בשר מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר מבושל היטב; לנקז.
מערבבים ברוקולי, פטריות, מים, זנגביל ותוכן של מנות תיבול מתערובת מרק.
חום לרתיחה. כיסוי; מבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים לתערובת בשר; הטבח חשפו כ-5 דקות או עד שהאטריות רכות.