קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות26
מגזין

בשר בקר עם רוטב ברביקיו טקסס

בשר בקר עם רוטב ברביקיו טקסס
בשר בקר עם רוטב ברביקיו טקסס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 304 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם מלח מתובל, רוטב ווסטרשייר, חזה בקר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו חזה בקר מתובל עם רוטב ברביקיו סמוקי (טקסס), טקסס בריסקט ברביקיו, ו טקסס ברביקיו בשר בקר בריסקט (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 4 מרכיבים במנה רדודה או שקית פלסטיק zip-top גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
מערבבים מלח מתובל, פלפל ופפריקה; לשפשף לתוך בריסקט.
מרכיבים שתצטרך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
3
מניחים חזה בקר במרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
4
כיסוי או חותם; צמרמורת 8 שעות, מפנה מדי פעם.
5
הכן אש חמה על ידי הנחת 2 חתיכות של אלון או 10 נתחי היקורי בחזית ומאחור של גריל, ערימת פחם במרכז.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
בואו לשרוף עד גחלים לבנים.
7
הסר בריסקט מן המרינדה, השלכת המרינדה. גחלים לגריל 1 צד של הגריל; מניחים בשר בצד השני. גריל, מכוסה, מעל חום עקיף 3 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
מברשת שני הצדדים של בריסקט עם 1 כוס רוטב ברביקיו טקסס; לבשל 1 שעה, צליעה עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
מגישים עם רוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
מקשטים, אם תרצה.

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

בשר בקר עובד ממש טוב עם שיראז, Tempranillo, ו Zinfandel. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. גילגל סירה (בסדר כשר) עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
גילגל סירה (בסדר כשר)
גילגל סירה (בסדר כשר)
ניחוחות של דובדבן בשל ופירות שזיף עם טעמים מורכבים של עשן, אדמה, אניס ותבלינים. היין בעל הגוף הבינוני הוא ארומטי וטעים. היין הזה כשר לפסח