בשר דמי-גלאס
בשר דמי-גלאס יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 51 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, מים, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דמי-גלייס., צדפות צרובות, פולנטה, Demi-Glace, ו חזיר צלוי עם Demi-glace משמש (מתכונים דומים).
הוראות
מברשת עגבניות רסק באופן שווה על עצמות הבשר.
מניחים את העצמות במחבת קלייה רדודה מצופה ספריי בישול.
אופים ב 400 במשך 40 דקות או עד חרוך מעט, פונה לאחר 20 דקות.
מניחים עצמות בסיר גדול. בזהירות להוסיף 2 כוסות מים קרים למחבת צלייה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
יוצקים נוזלים ממחבת לתוך סיר.
מוסיפים בצל ושאר החומרים לסיר.
מוסיפים 10 כוסות מים קרים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 2 שעות; משטח רזה מדי פעם, השלכת קצף.
מסננים מלאי דרך מסננת עדינה מרופדת עם cheesecloth לתוך קערה גדולה; להשליך מוצקים. מגניב לטמפרטורת החדר. כיסוי וצינה 8 שעות או לילה.
דל שומן מוצק מפני השטח של המניות; להשליך שומן.
מניחים מלאי בסיר גדול; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים עד syrupy ו מופחת 6 כפות (בערך 1 שעה ו 15 דקות), ברפרוף קצף מפני השטח לפי הצורך.