מתכון בשר חזיר Tenderloin מדליונים עם זנגביל סיני ורוטב לימון יכול לספק את הכמיהה הסינית שלך בערך 45 דקות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 159 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. גשו לסופר וקנו מים, שרי, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו נתחי בשר חזיר ברוטב צלי לימון, בשר חזיר Medallions עם רוטב תות, ו נתחי בשר חזיר צלויים עם רוטב חמוציות מיובש (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 3 מרכיבים, לשפשף באופן שווה על חזיר.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
לשפשף תיבול יבש
2
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים חזיר למחבת, ומבשלים 1 1/2 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
הסר חזיר מן המחבת, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
להפחית חום בינוני.
6
מוסיפים 2 כפות בצל, זנגביל ושום למחבת; מבשלים 2 דקות או עד ריחני, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
שום
ג ' ינג ' ר
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מערבבים שרי ו-5 המרכיבים הבאים (באמצעות רוטב סויה) בקערה קטנה.
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא LangeTwins נסיך כרם Chenin Blanc. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.