אם יש לכם בצל ירוק, קלמנטינות, עמילן תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. נסו בשר חזיר צלוי עם רוטב צ'ילי, ירקות מוקפצים דל מספוא עם רוטב ווסאבי-ג'ינג'ר, ו בשר חזיר פילה מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים רצועות בשר חזיר tenderloin במדיומבול; מפזרים מלח ופלפל טחון טרי לזרוק עם עמילן תירס.
מרכיבים שתצטרך
2
חום 1 כף שמן שומשום גדולמחבת מקל על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3
הוסף זנגביל טחון; מערבבים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
4
רצועות tenderloin Addpork; מוקפץ עד חזיר הואהתחיל חום והוא כמעט מבושל דרך, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
להוסיף tangerinepieces; לזרוק 30 שניות.
6
מוסיפים chilisauce מתוק, רוטב סויה, וסינית חמש spicepowder; להרתיח עד רוטב במחבת מתעבהמאור, משליך להתמזג, על 1 דקה.מערבבים הנותרים 1 כף שמן שומשום, בוק צ ' וי, וחצי בצל ירוק פרוס.מוקפץ רק עד בוק צ ' וי הוא נבול, 1 עד 2 דקות. העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.