קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

בשר חזיר טנדרלוין מוקפץ עם מנדרינות ורוטב צ'ילי

בשר חזיר טנדרלוין מוקפץ עם מנדרינות ורוטב צ'ילי
אם יש לכם בצל ירוק, קלמנטינות, עמילן תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. נסו בשר חזיר צלוי עם רוטב צ'ילי, ירקות מוקפצים דל מספוא עם רוטב ווסאבי-ג'ינג'ר, ו בשר חזיר פילה מוקפץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים רצועות בשר חזיר tenderloin במדיומבול; מפזרים מלח ופלפל טחון טרי לזרוק עם עמילן תירס.
מרכיבים שתצטרך
2
חום 1 כף שמן שומשום גדולמחבת מקל על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3
הוסף זנגביל טחון; מערבבים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
4
רצועות tenderloin Addpork; מוקפץ עד חזיר הואהתחיל חום והוא כמעט מבושל דרך, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
להוסיף tangerinepieces; לזרוק 30 שניות.
6
מוסיפים chilisauce מתוק, רוטב סויה, וסינית חמש spicepowder; להרתיח עד רוטב במחבת מתעבהמאור, משליך להתמזג, על 1 דקה.מערבבים הנותרים 1 כף שמן שומשום, בוק צ ' וי, וחצי בצל ירוק פרוס.מוקפץ רק עד בוק צ ' וי הוא נבול, 1 עד 2 דקות. העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
7
העברה tobowl; מפזרים הנותרים greenonions פרוס לשרת.