קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

בשר חזיר פילה עם תפוחים

בשר חזיר פילה עם תפוחים
בשר חזיר פילה עם תפוחים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 475 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם סיידר תפוחים, תבלין פשטידת דלעת, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ תפוחים תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שזיפים ללא ביצים, איך להכין עוגת שזיפים כקינוח. נסו בשר חזיר פילה עם תפוחים, בשר חזיר צלוי עם תפוחים, ו בשר חזיר פילה עם תפוחים ובצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מפזרים את החזיר עם תבלין פשטידת דלעת, 1/2 כפית מלח, ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עוגת דלעת תבליןעוגת דלעת תבלין
פלפלפלפל
חזירחזיר
מלחמלח
3
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה וחסינה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את החזיר ומבשלים, פונים, עד השחמה מכל הצדדים, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
5
תחצי את התפוחים ותוציאי את הליבות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
6
חותכים 1/2 כף חמאה ל 4 חתיכות; לשים חתיכה בכל חצי תפוח.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
תפוחתפוח
7
מפזרים חצי מהשאלות וקמצוץ מלח.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
מלחמלח
8
מוסיפים את התפוחים למחבת עם חזיר, לחתוך בצד למעלה, ולהעביר לתנור. צלוי עד מדחום בשר רושם 145 מעלות F, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
בשרבשר
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבתמחבת
תנורתנור
9
בינתיים, לשלב 1 3/4 כוסות מים, שאלוט הנותרים קמצוץ של מלח בסיר; להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
10
מוסיפים את השעורה, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהמים נספגים, 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
מיםמים
11
מוסיף את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
12
להעביר את החזיר והתפוחים ללוח חיתוך. להחזיר את המחבת לחום בינוני גבוה ולהוסיף סיידר, חומץ ומים כוס 1/4; מבשלים, ערבוב, 2 דקות. מערבבים את הנותרים 1 כף חמאה. פורסים את החזיר ומגישים עם רוטב המחבת, תפוחים ושעורה.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
תפוחתפוח
שעורהשעורה
חמאהחמאה
רוטברוטב
מיםמים
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מחבתמחבת
13
צילום אנטוניס אכילאוס

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

בשר חזיר Tenderloin עובד ממש טוב עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Malbec האליטה La Celian. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
סיליה עלית מלבק
סיליה עלית מלבק
ניחוחות מורכבים שבהם בולט הפרי האדום והעסיסי, עם תרומה פרחונית אלגנטית ועשבי תיבול טריים.ההזדקנות באלון השיגה ביין זה שילוב מעודן השורר את הפרי. בפה יש כניסה מחמירה ואורך גדול. בפה, הטאנינים רכים ומשיי. אידיאלי לשתות עם לוח גבינת עיזים, מכיל חיסון קלוי, humita, ירקות קלויים, אגסים בהפחתת Malbec.