בשר חזיר צלוי בלסמי
טנדרלוין חזיר צלוי בלסמי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 42 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 304 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך עלי רוזמרין מופשטים, מלח גס ופלפל, פילה חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. , שהוא מוצק. נסו בשר חזיר צלוי בלסמי, רוזמרין-בשר חזיר בלסמי, ו Uptown צלעות חזיר ורוטב תפוחים: בשר חזיר צלוי עם תפוחים אסקלופד (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 500 מעלות F.
לקצץ עור כסף או רקמת חיבור את tenderloins עם סכין דק מאוד חד.
מניחים חלציים רכים על גיליון עוגיות לא מקל עם שפה. טנדרלוין מעיל בכמה כפות של חומץ בלסמי, שפשוף חומץ לתוך בשר.
טפטוף tenderloins עם שמן זית כתית, רק מספיק כדי מעיל.
חותכים חריצים קטנים לבשר ולפזר חתיכות של שיני שום סדוקות לבשר.
מערבבים תערובת סטייק או מלח ופלפל גס עם רוזמרין ותימין ולשפשף בשר עם תערובת. צלי בתנור חם 20 דקות.
תן מנוחה לבשר, להעביר ללוח גילוף, פרוסה לשרת.