תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ירך צלוי של חזיר עם תפוחים אפויים ורוטב סיידר. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 1047 קלוריות, 129 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ לימון, מאפינס תירס, צימוקים זהוביםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-5 דקות. נסו ירך צלוי משובצת בעשב של חזיר עם רוטב תפוחים וסיידר, גיא מבשל עם ילדים: חלציים חזיר של ג'סי עם רוטב תפוחים, ו בשר חזיר צלוי עם תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים את צלי החזיר במחבת צלייה עם הצלעות כלפי מעלה, מהודק אחד נגד השני.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר
צלעות
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
3
מוסיפים מרווה וקורנית לשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
טימין
מרווה
4
מברישים את צלי החזיר בתערובת שמן ומתבלים בכמות נדיבה של מלח ופלפל. צולים את ירך החזיר למשך 2 1/2 שעות, עד שהעור מתפצח. (
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ירך חזיר
חזיר
שמן בישול
5
שים את התפוחים בתנור יחד עם צלי החזיר בחצי השעה האחרונה של הבישול.)
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר
תפוח
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
הסר את צלי החזיר ללוח חיתוך ולתת לו לנוח במשך 15 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
7
יוצקים כמה שומן עודף מן המחבת קלייה ולשים אותו על התנור על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
כיריים
8
מפזרים את הקמח לתוך מיצי המחבת החמים, תוך ערבוב מתמיד עם כף עץ או להקציף כדי למנוע גושים. מבשלים ומערבבים את רביכה עד חום בהיר שלה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מקציף
מחבת
9
מוסיפים את הסיידר וממשיכים לערבב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סיידר
10
יוצקים את מרק העוף; מרתיחים ומערבבים במשך 5 דקות עד שהרוטב סמיך. בדוק תיבול-להוסיף מיץ לימון במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
מיץ לימון
תיבול
רוטב
11
מגישים את רוטב סיידר עם צלי חזיר ותפוחים אפויים.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר
תפוח
סיידר
רוטב
12
כדי להפוך את תפוחים חמאה: הליבה את התפוחים עם corer תפוח, מה שהופך חלל בגודל טוב כדי להחזיק את המילוי. לכבות את הצדדים לחתוך של התפוחים עם כמה מיץ לימון כדי למנוע מהם בראונינג בזמן שאתה עושה את המילוי. בקערת ערבוב, לשלב את החמאה הריכה, פירורי מאפין, צימוקים, מרווה, שום, סוכר חום, מלח ופלפל. כפית את המילוי לתוך חללי התפוחים cored; לעמוד אותם, זה לצד זה, בתבנית אפייה ומפזרים את צמרות עם פירורי מאפין שמורות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
מיץ לימון
מילוי
צימוקים
תפוח
חמאה
שום
פלפל
מרווה
מלח
ציוד שתשתמש בו
תפוח קורר
תבנית אפייה
קערת ערבוב
13
יוצקים את סיידר סביב התפוחים ואופים במשך 30 עד 35 דקות ב 375 מעלות F, עד רך כאשר פירסינג עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
סיידר
ציוד שתשתמש בו
תנור
סכין
14
מניחים את התפוחים החמים במרכז צלחת מנה עגולה. כף רוטב סיידר סביב התפוחים ומגישים עם ירך החזיר.