בשר חזיר צלוי עשבי תיבול ושום עם רוטב חרדל דבש
ירך חזיר צלוי עם רוטב חרדל דבש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 321 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך שום, שום, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו שום עשב NY רצועת צלי עם רוטב שמנת חרדל, חזיר חרדל צמחי, ו חזיר חרדל צמחי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מפזרים את החזיר במלח ופלפל.
מחממים מחבת גדולה וחסינת ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את השמן; מוסיפים את החזיר ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד משחימים מכל הצדדים.
להעביר את החזיר ללוח חיתוך.
להחזיר את המחבת לחום בינוני.
מוסיפים את החמאה, קורנית, פטרוזיליה, רוזמרין ושום; מבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה. מערבבים את panko ו 1 כפית מלח; לבשל, ערבוב, עד panko הוא זהב, על 2 דקות.
מעבירים את פירורי הלחם הקלויים לחתיכת שעווה או נייר קלף.
מברשת את החזיר עם 2 כפות של חרדל רול בפירורי הלחם הקלויים למעיל. החזר את החזיר המצופה למחבת. חצי את ראשי השום לרוחב ולהוסיף למחבת. צלוי עד מדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז של אוגרי חזיר 145 מעלות F, על 45 דקות.
להעביר את החזיר והשום ללוח חיתוך ולתת לנוח 10 דקות.
בינתיים, מניחים את המחבת על אש בינונית-נמוכה.
מוסיף את הדבש, נשאר 1/3 חרדל כוס, ו 1/4 כוס מים ומערבבים עד בשילוב. מבשלים עד התערובת מעובה מעט, על 2 דקות. פורסים את החזיר ומגישים עם השום הקלוי ורוטב החרדל.