בשר טחון לבבי
בשר טחון לבבי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 343 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. אם יש לכם שמנת, בצל, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: בשר טחון קנגורו חם (Aka בשר טחון סקיפי חם), טחון רב, ו בשר טחון וארטיקים.
הוראות
להמיס מרגרינה במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית, ומערבבים את הבשר הטחון ואת הבצל. מבשלים עד הבצל רך בשר משחימים באופן שווה. להפחית את החום לנמוך.
בקערה בינונית, מערבבים מיץ עגבניות, מים, מניית בקר, רוטב ווסטרשייר, מלח סלרי ופלפל.
מערבבים פסטה למחבת. כיסוי, ומבשלים 25 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר את התערובת מחום, ומערבבים שמנת חמוצה ושרי.