קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות22
מגזין

בשר לייט: חזיר וחרדל שמנת כרוב

בשר לייט: חזיר וחרדל שמנת כרוב
בשר לייט: חזיר וחרדל שמנת כרוב נטול גלוטן, ומספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 406 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך כרוב, בייקון, צלעות חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: בשר לייט: סלט כרוב תאילנדי עם עוף, בשר לייט: פינטו וטאקו חזיר, ו בשר לייט: חזיר קשיו חריף.

הוראות

1
מחממים התנור ל 204°.
2
מעל חום בינוני, מטגנים את הבייקון בשמן עד שהשומן מרונדר והבייקון מתחיל להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיף את הבצל ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל החל להתרכך, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את התפוח, הכרוב והמלח, וממשיכים לבשל עד שהכרוב נבול, בערך עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את השמנת והחרדל ומערבבים לשלב. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה, ולאחר מכן מבשלים על אש נמוכה מאוד בזמן שאתה עושה את צלע החזיר.
מרכיבים שתצטרך
6
מחממים מחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני. חום את צלע חזיר 2 עד 4 דקות לכל צד, עד החיצוני הוא חום זהוב עמוק.
מרכיבים שתצטרך
7
מעבירים את המחבת לתנור ומבשלים עוד 5 עד 8 דקות, עד חזיר הגיע לטמפרטורה פנימית של 150 * F.
מרכיבים שתצטרך
8
תן לחזיר לנוח לפני שחותך אותו כנגד התבואה. לחלק לשניים, ולהגיש אותו על גבי הר נדיב של כרוב.
מרכיבים שתצטרך