בשר לייט: כריכי פורטובלו וריקוטה עשבים
גשו לסופר וקנו prosciutto באיכות הטובה ביותר, לחם רב תבואה, פתיתי פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: בשר לייט: Soppressata, ביצה, כריכי ריקוטה על ביסקוויטים חמאה, בשר לייט: המבורגרים Portobello עם פרושוטו פריך ו ארוגולה מאיו, ו בשר לייט: ספגטי עם כרובית קלויה עם פירורי לחם בייקון.
הוראות
בקערה קטנה, לטאטא יחד את ריקוטה, שאלוט, פטרוזיליה, גרידת לימון, 1/4 כפית מלח, ואת פתיתי פלפל אדום עד בשילוב היטב. תניח בצד.
מחממים מחבת ברזל גדולה, יצוקה מעל חום בינוני גבוה לפחות שלוש דקות. באמצעות מברשת, קל לצלם את הפטריות עם שמן משני הצדדים ומתבלים עם 1/4 הנותרים כפית מלח. מסדרים שכבה אחת של פרוסות פטריות במחבת המחוממת, ומשאירים הרבה מקום בין פרוסות. קוק, ללא הפרעה, במשך 5 דקות בצד הראשון, ואז להעיף, ולבשל במשך 3 דקות נוספות בצד השני. לעשות את זה בשתי קבוצות במידת צורך.
כאשר כל הפטריות בושלו, להפיץ 1/4 של תערובת ריקוטה על 4 פרוסות של הטוסט. למעלה עם 1/4 של פרוסות הפטרייה, 2 פרוסות של פרושוטו, ואת הנותרים 4 פרוסות של טוסט.