סטייק פלנק שומשום
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סטייק סילאן. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 20 גרם חלבון , 10 גרם שומן ובסך הכל 190 קלוריות . , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד ליום האהבה . גשו לסופר וקנו סטייק בקר, בצל ירוק, שיני שום ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 32% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלט סטייק שומשום , אטריות אורז עם סטייק שומשום-ג'ינג'ר , ואטריות אורז עם סטייק שומשום-ג'ינג'ר .
הוראות
מנקדים את הסטייק ומניחים במיכל זכוכית רדוד גדול או בשקית ניילון ניתנת לסגירה חוזרת.
מערבבים את שאר החומרים; יוצקים על בשר. מכסים או סוגרים ומעבירים למקרר ל-4 שעות או ללילה.
מסננים וזורקים את המרינדה.
גריל סטייק, מכוסה, על אש בינונית עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה עבור מדיום-רייר, מדחום בשר צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°). פורסים דק על פני התבואה.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם אפשרויות נהדרות לסטייק פלנק. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, נתחי בקר רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. אתה יכול לנסות את Taittinger Brut La Francaise. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-45 דולר לבקבוק.
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.