קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

בשר לייט: מרק שורש סלרי שמנת (עם או בלי עוף)

בשר לייט: מרק שורש סלרי שמנת (עם או בלי עוף)
בשר לייט: מרק שורש סלרי שמנת (עם או בלי עוף) עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 228 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם כרישה, טרגון, מלאי ירקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו מרק שורש סלרי קרמי עם פיסטוקים, שורש סלרי שמנת ומרק בצל מתוק, ו מרק שורש סלרי שמנת עם פורל מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את החמאה על חום בינוני-גבוה בתנור הולנדי, מתבלים את ירכי העוף עם 1/2 כפית מלח ופלפל, מוסיפים לסיר ומבשלים כחמש דקות לכל צד, עד שהעור חום.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר וזרוק את העורות, ולהעביר לצלחת, ושמורה. אין לנקז את שומן העוף מן הסיר.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את שורש הסלרי לסיר ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד חום זהוב, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הכרישה פרוסה ואת הנותרים 1/2 כפית מלח ומבשלים עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את המניה ואת הירכיים עוף שמורות, מביאים לרתיחה ולהפחית לרתיחה. לבשל, מכוסה, במשך כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
משוך את חתיכות העוף מהמרק, ולהשתמש בשני מזלגות כדי למשוך את הבשר מהעצמות. לגרוס את הבשר ולאחר מכן לקצוץ את הגזרים לחתיכות בגודל ביס. החזירו את בשר העוף למרק והוסיפו את הטרגון והקרם. טעם, הוספת מלח ופלפל נוספים אם תרצה, ומצקת לתוך קערות.
מרכיבים שתצטרך
7
מגישים עם באגט פרוס וחמאה רכה.
מרכיבים שתצטרך