בשר קונג פאו נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 492 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לך לחנות ותביא סוכר, ג'ינג'ר, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: קונג פאו קישואים, בשר קונג פאו, ו בשר קונג פאו.
הוראות
1
לקצץ שומן מן הסטייק לחתוך לקוביות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
2
מערבבים את רוטב הסויה, שמן שומשום, יין אורז / שרי, ביצה לבנה ומלח בקערת זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
שמן שומשום
חלבונים
יין אורז
רוטב סויה
שרי.
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים את הבשר ומערבבים למעיל. להשרות במשך 1 שעה, מכוסה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
בקר
4
מניחים שמן בוטנים / תירס בווק, מתערבל לצדדים, ומניחים מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן תירס
בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ווק
5
מוסיפים את הצ ' ילי ומבשלים עד שהם מתחילים להחשיך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי
6
מוסיפים את השום, הג ' ינג 'ר ופלפל סצ' ואן; ממשיכים לבשל כדי להחדיר את השמן.
מרכיבים שתצטרך
שום
ג ' ינג ' ר
פלפל
שמן בישול
7
מוסיף את הבצל הירוק ופלפל פעמון.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
בצל ירוק
8
הסר את הסטייק מהמרינדה והוסף אותו לווק. מערבבים ומטגנים את הבשר במשך 3 דקות עד חום. מערבבים ברוטב סויה, יין אורז, חומץ סיני, סוכר ומרק עוף. ממיסים את תרחיף קורנפלור ומוסיפים אותו לרוטב, ערבוב, כדי להתעבות.