ג'אם פאי פופס
ג'אם פאי פופס דורש בערך שעה ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 412 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -22 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך ביצה, עמילן תירס, ריבת תותים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 31% . הציון הזה לא כל כך גדול. נסו את S'more Pie Pops , Mummy Pie Pops ו- Peach Pie Pops עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
מוציאים את קליפות הפאי מהמקפיא ומניחים להפשרה בטמפרטורת החדר למשך 10 - 15 דקות.
מסירים את קליפות הפאי מנייר כסף על משטח עבודה נקי, שטוח ומקומח קלות. אם מופיעים סדקים במאפה, יש ללחוץ ולתקן באמצעות אצבעות לחות במים.
מערבבים ריבה עם עמילן תירס וגרידה.
חותכים שש צורות מכל קליפת פאי בעזרת חותכן עוגיות בגודל של לא יותר מ-3 אינץ' (8 ס"מ).
לוחצים בעדינות מקל סוכרייה על 6 חתיכות מאפה. בערך 1 1/4 עד 1 1/2 אינץ' (3 - 4 ס"מ) של מקל אמור לחפוף את המאפה.
מחלקים את תערובת הריבה באופן שווה בין 6 חתכים, חורצים במרכז ומשאירים גבול של 1/4 אינץ' (5 מ"מ). מעל ריבה עם חצי פטל, 3 אוכמניות או פרוסת תות קטנה.
מברישים את שולי המאפה מסביב למילוי בביצה טרופה. למעלה עם שאר החתכים. מהדקים בעדינות את הקצוות יחד, ומכווצים בעזרת מזלג.
אופים במשך 12-15 דקות, או עד שהמאפה מזהיב. מניחים להתקרר לחלוטין לפני הקישוט או ההגשה.