ג'וניפר גריסיני
אם יש לך שמרים, שמן זית, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 17%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Uniper Grissini (מקלות לחם פריך ארוכים), Grissini, ו Grissini עם Prosciutto.
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים את המים עם 1/2 כוס קמח, דבש ושמרים.
בואו לעמוד עד קצף, על 10 דקות. מערבבים את 1 1/2 כוסות הקמח הנותרים, שמן הזית, ערער ומלח ללוש עד לצורת בצק חלקה.
מעבירים את הבצק לקערה משומנת קלות, מכסים בניילון נצמד ומניחים לעמוד במקום חם עד להכפלת נפח, כ -1 שעה.
קו 3 דפי אפייה גדולים עם נייר קלף. אגרוף למטה את הבצק ולחתוך אותו ל 4 חתיכות שוות. על משטח עבודה משוריין, מגלגלים כל פיסת בצק למלבן בגודל 6 על 10 אינץ'.
חותכים את המלבנים לאורכם לרצועות 1/2 אינץ ' רחב. מסדרים את הרצועות על הסדינים מוכנים ומפזרים קלות עם פלפל קאיין.
בואו לעמוד עד נפוח, כ -15 דקות.
אופים את grissini במשך כ 15 דקות, עד חום זהוב; לעבור את המחבתות באמצע אפייה.
תן לגריסיני להתקרר ולפריך על תבנית האפייה לפני ההגשה.