ג'ינג'ר דלעת טארט
והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 347 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם מלח, מחית דלעת, חלב מרוכז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו ג'ינג'ר דלעת טארט, ג'ינג'ר דלעת טארט, ו עוגות דלעת ג'ינג'ר עם ציפוי גבינת שמנת ג' ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F. לשים 9 אינץ ' נשלף התחתון מחבת טארט מחורץ על תבנית אפייה.
הפוך את הקרום על ידי שילוב פירורי עוגיות זנגביל וחמאה מומסת בקערה גדולה, עד מעורבב היטב.
הוסף את הפירורים למחבת טארט ולחץ באופן שווה על התחתונה במעלה הצדדים עם החלק התחתון של כוס מדידה.
אופים עד סט וקצת כהה יותר בצבע, 10 עד 12 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר.
בקערה, לטאטא יחד את הדלעת, חלב מרוכז, חלמונים ומלח עד מעורבב היטב.
יוצקים את המילוי לתוך קרום מקורר, לחזור לתנור, ואופים עד שנקבע ומתחיל חום על גבי, כ 30 דקות.
הסר טארט מהתנור, מגניב לטמפרטורת החדר ולאחר מכן לצנן במקרר, לפחות 1 שעה או עד מוכן לשרת.
כדי לשרת, להסיר בזהירות את טבעת קליפת טארט חיצונית ופרוסה. לאכול וליהנות!
הערה: כל עוגייה gingersnap כתוש יעשה; רק הקפד להשתמש 2 1/2 פירורי כוסות עבור הקרום.