קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ג'לירול לימון עם אמנון ותמר

ג'לירול לימון עם אמנון ותמר
אם יש לך אבקת אפייה, ביצים, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת לימון עם אמנון ותמר, עוגיות סוכר זיגוג פטל-וניל עם אמנון ותמר מסוכר, ו Charlottes לימון עם קליפת לימון מסוכרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
גריז תחתון של 15" x 10" x 1 "מחבת ג' לירול; קו עם נייר שעווה. שמן ווקס קמח נייר וצדדים של מחבת. סדר אמנון ותמר, גבעולים למעלה, במחבת.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
לנצח חלמונים ביצה בקערה ערבוב גדול במהירות גבוהה של מיקסר חשמלי 5 דקות או עד עבה וחיוור. בהדרגה להוסיף 1/3 כוס סוכר, להכות היטב. מערבבים בשמן ותמצית לימון.
מרכיבים שתצטרך
תמצית לימוןתמצית לימון
זנים של פטריותזנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
3
מקציפים חלבונים בקערה גדולה במהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף 2/3 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס וסוכר מתמוסס (2 עד 4 דקות). מקפלים בעדינות לבנים מוכים לתערובת חלמון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זנים של פטריותזנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
שלב קמח, אבקת אפייה, ומלח; בהדרגה לקפל לתוך תערובת חלמון ביצה. בזהירות כפית הבלילה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
זנים של פטריותזנים של פטריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
אופים ב 350 במשך 12 עד 14 דקות או עד מעיינות העליון בחזרה כאשר נגע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
לנפות אבקת סוכר ב 15" x 10 " מלבן על מגבת בד. כאשר העוגה נעשית, מיד לשחרר מן הצדדים של מחבת. הפעל על מגבת מסוכרת. לקלף נייר שעווה. הפוך את העוגה, צד הומו למטה. החל בקצה צר, להפשיל עוגה ומגבת יחד; בואו להתקרר על מתלה חוט, צד התפר למטה. פרוש עוגה והסר מגבת.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מורחים עוגה עם מילוי גבינת שמנת לימון; בזהירות reroll עוגה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
קליפות מלימוןקליפות מלימון