ג'לירול לימון עם אמנון ותמר
אם יש לך אבקת אפייה, ביצים, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת לימון עם אמנון ותמר, עוגיות סוכר זיגוג פטל-וניל עם אמנון ותמר מסוכר, ו Charlottes לימון עם קליפת לימון מסוכרים (מתכונים דומים).
הוראות
גריז תחתון של 15" x 10" x 1 "מחבת ג' לירול; קו עם נייר שעווה. שמן ווקס קמח נייר וצדדים של מחבת. סדר אמנון ותמר, גבעולים למעלה, במחבת.
לנצח חלמונים ביצה בקערה ערבוב גדול במהירות גבוהה של מיקסר חשמלי 5 דקות או עד עבה וחיוור. בהדרגה להוסיף 1/3 כוס סוכר, להכות היטב. מערבבים בשמן ותמצית לימון.
מקציפים חלבונים בקערה גדולה במהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף 2/3 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס וסוכר מתמוסס (2 עד 4 דקות). מקפלים בעדינות לבנים מוכים לתערובת חלמון ביצה.
שלב קמח, אבקת אפייה, ומלח; בהדרגה לקפל לתוך תערובת חלמון ביצה. בזהירות כפית הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 350 במשך 12 עד 14 דקות או עד מעיינות העליון בחזרה כאשר נגע.
לנפות אבקת סוכר ב 15" x 10 " מלבן על מגבת בד. כאשר העוגה נעשית, מיד לשחרר מן הצדדים של מחבת. הפעל על מגבת מסוכרת. לקלף נייר שעווה. הפוך את העוגה, צד הומו למטה. החל בקצה צר, להפשיל עוגה ומגבת יחד; בואו להתקרר על מתלה חוט, צד התפר למטה. פרוש עוגה והסר מגבת.
מורחים עוגה עם מילוי גבינת שמנת לימון; בזהירות reroll עוגה.