לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו גבינה כחולה ועגבניות צלויות בייקון. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.28 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 11 גרם חלבון, 37 גרם שומן, ובסך הכל של 390 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם בייקון, בצל ירוק, פלפל גרוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 24%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: גבינה כחולה וקרס וולינגטון בקר עם עגבניות צלויות, תפוחי אדמה שמיר פטרוזיליה וחניתות ברוקוליני, עגבניות ירושה עם בייקון, גבינה כחולה ובזיליקום, ו לינגוויני עם בייקון, בצל, עגבניות וגבינה כחולה.
הוראות
1
מחממים את התנור ל -500 פ. מרפדים תבנית אפייה קטנה עם נייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תבנית אפייה
תנור
2
בקערה קטנה שלבו את פירורי הקרקרים, הגבינה הכחולה, הבייקון והבצל הירוק.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקר
בצל ירוק
גבינה כחולה
בייקון
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים את החמאה, תוך ערבוב לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
4
מניחים את העגבניות, חתוכות הצדדים כלפי מעלה, על תבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
מפזרים את חצאי העגבניות בצורה אחידה עם המלח והפלפל. מחלקים את תערובת הקרקרים באופן שווה בין חצאי העגבניות. צולים 5 סנטימטרים מהאש כשדלת התנור נסדקת עד להשחמה קלה, 6 עד 8 דקות.