גבינת צ'דר התגלגל חביתה עם תפוחי אדמה צלויים בייקון
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו חביתה מגולגלת עם גבינת צ'דר עם תפוחי אדמה קלויים בייקון. מנה אחת מכילה 429 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים. 1 אדם התרשם מתכון זה. גשו לסופר וקנו בצל, שמן צמחי, תפוחי אדמה אצבעות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו בייקון צ'דר התגלגל חביתה, חביתת בייקון וגבינת שמנת מגולגלת, ו חביתה מגולגלת בסגנון משפחתי עם תרד וצ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: 1 חתיכה קלף נייר
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
בקערה גדולה מקציפים יחד את הביצים, השמנת, המלח והפלפל השחור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
קרם
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
ריססו תבנית אפייה גדולה ומסגרת בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
הניחו פיסת נייר אפייה על תבנית האפייה, וודאו שנייר הקלף ארוך מספיק כדי לתלות לאורך תבנית הסדין.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
מחבת
6
ריססו את נייר הקלף בתרסיס בישול ושפכו את הביצים לתבנית הסדין.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ביצה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
מחבת
7
אופים עד שהביצים יציבות, בערך 15 עד 18 דקות, מסובבות את התבנית במחצית זמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
8
מוציאים את הביצים מהתנור כשהן מוגדרות ומפזרים את הגבינה מעל.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
תפוס צד אחד של נייר הקלף, הרם וגלגל את הביצים בחוזקה, בסגנון גליל ג ' לי, מקלף את הקלף תוך כדי תנועה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לי
ביצה
גלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
10
פורסים את החביתה המגולגלת לפרוסות עבות ואחידות ומגישים עם תפוחי אדמה קלויים של בייקון.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלוי
בייקון
11
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
על תבנית עם מסגרת, שלבו את תפוחי האדמה, שמן הזית, המלח והפלפל. זורקים את התערובת לציפוי אחיד. צולים את תפוחי האדמה בתנור עד להזהבה עמוקה ופריכה, בערך 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
תפוח אדמה
פלפל
מלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
13
בסיר גדול עם תחתית כבדה מחממים את השמן הצמחי על אש בינונית-גבוהה, עד שמדחום טיגון עמוק קורא 350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
סיר
14
מטגנים את נתחי הבייקון עד להזהבה ופריכה, ואז מסננים אותם על מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
15
במחבת מטגנת גדולה מוסיפים 2 כפות חמאה ו -2 כפות שמן זית. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את הבצל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
חמאה
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
16
קולים את הבצל על אש גבוהה עד לקבלת קרמל יפה, בערך 6 עד 8 דקות. מתבלים את הבצל במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
בצל
פלפל
מלח
17
בקערה גדולה מערבבים בעדינות את תפוחי האדמה, הבצל והבייקון. הופכים את התערובת על מגש ומגישים חם.