קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות9
ציון בריאות5
מגזין

גבינת צ'דר התגלגל חביתה עם תפוחי אדמה צלויים בייקון

גבינת צ'דר התגלגל חביתה עם תפוחי אדמה צלויים בייקון
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו חביתה מגולגלת עם גבינת צ'דר עם תפוחי אדמה קלויים בייקון. מנה אחת מכילה 429 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים. 1 אדם התרשם מתכון זה. גשו לסופר וקנו בצל, שמן צמחי, תפוחי אדמה אצבעות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו בייקון צ'דר התגלגל חביתה, חביתת בייקון וגבינת שמנת מגולגלת, ו חביתה מגולגלת בסגנון משפחתי עם תרד וצ'דר (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: 1 חתיכה קלף נייר
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בקערה גדולה מקציפים יחד את הביצים, השמנת, המלח והפלפל השחור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
קרםקרם
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
ריססו תבנית אפייה גדולה ומסגרת בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
הניחו פיסת נייר אפייה על תבנית האפייה, וודאו שנייר הקלף ארוך מספיק כדי לתלות לאורך תבנית הסדין.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבתמחבת
6
ריססו את נייר הקלף בתרסיס בישול ושפכו את הביצים לתבנית הסדין.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מחבתמחבת
7
אופים עד שהביצים יציבות, בערך 15 עד 18 דקות, מסובבות את התבנית במחצית זמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
8
מוציאים את הביצים מהתנור כשהן מוגדרות ומפזרים את הגבינה מעל.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
תפוס צד אחד של נייר הקלף, הרם וגלגל את הביצים בחוזקה, בסגנון גליל ג ' לי, מקלף את הקלף תוך כדי תנועה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ליג'לי
ביצהביצה
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
10
פורסים את החביתה המגולגלת לפרוסות עבות ואחידות ומגישים עם תפוחי אדמה קלויים של בייקון.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלויתפוח אדמה צלוי
בייקוןבייקון
11
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
על תבנית עם מסגרת, שלבו את תפוחי האדמה, שמן הזית, המלח והפלפל. זורקים את התערובת לציפוי אחיד. צולים את תפוחי האדמה בתנור עד להזהבה עמוקה ופריכה, בערך 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
תפוח אדמהתפוח אדמה
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
13
בסיר גדול עם תחתית כבדה מחממים את השמן הצמחי על אש בינונית-גבוהה, עד שמדחום טיגון עמוק קורא 350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
סירסיר
14
מטגנים את נתחי הבייקון עד להזהבה ופריכה, ואז מסננים אותם על מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
15
במחבת מטגנת גדולה מוסיפים 2 כפות חמאה ו -2 כפות שמן זית. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את הבצל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חמאהחמאה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
16
קולים את הבצל על אש גבוהה עד לקבלת קרמל יפה, בערך 6 עד 8 דקות. מתבלים את הבצל במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
פלפלפלפל
מלחמלח
17
בקערה גדולה מערבבים בעדינות את תפוחי האדמה, הבצל והבייקון. הופכים את התערובת על מגש ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
בצלבצל
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה