גבינת שמנת ומקרוני עגבניות
גבינת שמנת ומקרוני עגבניות לוקח בערך 17 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 315 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש מקרוני, פרמזן, קרם fraîche, ופרה עגבניות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 91%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מקרוני עגבניות שמנת & גבינה, מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, ו מקרוני עם עגבניות מיובשות קרמיות ורוטב פנצ'טה.
הוראות
מרתיחים את הפסטה. בינתיים, במעבד מזון קטן, להפציץ יחד את העגבניות, frache קרם ועגבניות טהור לרוטב. (אם אין לך מעבד קטן, דק קוצצים את העגבניות, ואז לערבב הכל יחד.)
מסננים את הפסטה, חוסכים מעט ממי הבישול, ואז חוזרים למחבת עם רוטב העגבניות וחצי מהגבינה.
מערבבים יחד עד שכל הפסטה מצופה, ולאחר מכן משמשים כמנת צד, מפוזר עם הגבינה הנותרת.