גיא מבשל עם ילדים: כריך פסטו ומוצרלה של דאנקן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל בחור מבשל עם ילדים: דאנקן פסטו ו מוצרלה כריך. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 577 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פרושוטו, פסטו, מוצרלה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו כריך חצילים בגריל עם פנים פתוחות עם פסטו, עגבניות ומוצרלה טרייה (הילדים מבשלים ביום שני), כריך פסטו, עגבניות ומוצרלה, ו כריך פסטו, מוצרלה וביצה לארוחת בוקר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערה קטנה, מערבבים את הפסטו יחד ביסודיות עם מזלג עד בשילוב. כף 1 כף של תערובת פסטו על צד 1 של שתי חתיכות של הלחם להפיץ באופן שווה עם סכין חמאה.
מחממים מחבת מחבת או מחבת לא דביקה מעל חום בינוני.
מניחים את פרוסות פרושוטו שטוח על המחבת כדי לחמם דרך ועד מעט חום בקצוות.
מניחים 2 פרוסות מוצרלה על 1 של פרוסות לחם פסטו. למעלה עם פרוסות עגבניות, פרושוטו מבושל ואת הנותרים 2 פרוסות מוצרלה. סיים על ידי ציפוי עם פרוסת הלחם האחרת, פסטו בצד למטה.
לרסס את הכריך בצד 1 עם תרסיס שמן זית. עם מרית, מניחים את הכריך, מרוסס צד למטה, על המחבת. כאשר כריך הוא על מחבת, לרסס את הצד השני.
כאשר הגבינה מתחילה להמיס בצד 1, להשתמש במרית כדי להפוך את הכריך. לבשל על 5 דקות בצד השני.