קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות1
ציון בריאות6
מגזין

גיא מבשל עם ילדים: כריך פסטו ומוצרלה של דאנקן

גיא מבשל עם ילדים: כריך פסטו ומוצרלה של דאנקן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל בחור מבשל עם ילדים: דאנקן פסטו ו מוצרלה כריך. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 577 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פרושוטו, פסטו, מוצרלה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו כריך חצילים בגריל עם פנים פתוחות עם פסטו, עגבניות ומוצרלה טרייה (הילדים מבשלים ביום שני), כריך פסטו, עגבניות ומוצרלה, ו כריך פסטו, מוצרלה וביצה לארוחת בוקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה קטנה, מערבבים את הפסטו יחד ביסודיות עם מזלג עד בשילוב. כף 1 כף של תערובת פסטו על צד 1 של שתי חתיכות של הלחם להפיץ באופן שווה עם סכין חמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
סכין חמאהסכין חמאה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מחממים מחבת מחבת או מחבת לא דביקה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מניחים את פרוסות פרושוטו שטוח על המחבת כדי לחמם דרך ועד מעט חום בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מניחים 2 פרוסות מוצרלה על 1 של פרוסות לחם פסטו. למעלה עם פרוסות עגבניות, פרושוטו מבושל ואת הנותרים 2 פרוסות מוצרלה. סיים על ידי ציפוי עם פרוסת הלחם האחרת, פסטו בצד למטה.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
פרושוטופרושוטו
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
6
לרסס את הכריך בצד 1 עם תרסיס שמן זית. עם מרית, מניחים את הכריך, מרוסס צד למטה, על המחבת. כאשר כריך הוא על מחבת, לרסס את הצד השני.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן זיתתרסיס שמן זית
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
7
כאשר הגבינה מתחילה להמיס בצד 1, להשתמש במרית כדי להפוך את הכריך. לבשל על 5 דקות בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה