עוגת גביע חמאת בוטנים ושוקולד
עוגת גביע חמאת בוטנים ושוקולד דורשת 3 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 247 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאת בוטנים שמנת, ציפוי גלידת גלידת מיקרוגל, קרום עוגת אוריאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . וזה די גרוע. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, ו צנצנות חמאת בוטנים קלות ללא אפייה, ומסגיר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חמאת בוטנים בקערה גדולה. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם חוט להקציף עד מעורבב היטב.
מוסיפים תערובת פודינג יבש. ביט 2 דקות. או עד שיתמזג היטב. (
התערובת תהיה עבה.) מערבבים חצי ציפוי מוקצף.
כף לתוך הקרום; העליון באופן שווה עם ציפוי מוקצף הנותרים.
להכניס למקרר 3 שעות או עד סט. כאשר מוכן לשרת, ציפוי פאדג ' מיקרוגל לפי ההוראות על החבילה; לטפטף מעל עוגה. חנות שאריות עוגה במקרר.