גלידת שוקולד / השגת אושר שוקולד
צריך קינוח ללא גלוטן? גלידת שוקולד / השגת אושר שוקולד יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 988 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ים, שוקולד מריר, סוכר קנה מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: גלידת שוקולד סיציליאנית עם בורבון ושוקולד צ'יפס, עוגיות שוקולד-שוקולד צ'יפס וסנדוויצ' ים בטעם תות, ו עוגת פקאן בליס שוקולד.
הוראות
חצי למלא קערה גדולה עם מים קרים.
הוסף כמה חופנים של קוביות קרח. הניחו אמבטיית קרח בצד.
מניחים את השוקולד הקצוץ בקערה גדולה להמס על דוד כפול או במיקרוגל, מערבבים עד חלקה. הגדר מסננת בסדר רשת על הקערה ולהגדיר aside.In סיר, להביא את החלב לרתיחה מעל בינוני heat.In קערה בינונית, לטאטא את החלמונים, הסוכר והמלח עד שהוא עבה מעט חיוור בצבע. לנפות את אבקת הקקאו ואת עמילן תירס לטאטא עד צורות להדביק.
לטאטא כל הזמן, לטפטף לאט חצי מהחלב החם לתערובת הקקאו, ולטפטף עד חלקה. להחזיר את התערובת לסיר, להקציף לשלב ולבשל על אש בינונית, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד התערובת עבה מספיק כדי מעיל האחורי של הכף (כ 5 דקות), לא להרתיח.לאט לאט מסננים את התערובת החמה על השוקולד המותך השמור.
להקציף עד השוקולד הוא משולב לחלוטין וחלק ואז להוסיף את הוניל.
מניחים את הקערה בקערה הגדולה יותר של מי קרח ומערבבים את התערובת מדי פעם כדי למנוע היווצרות עור, ולאחר מכן לכסות את פני השטח בנייר שעווה, ולאחסן מכוסה במקרר לילה או עד 1 יום לפני התהפכות. (התמהיל הוא הטוב ביותר אם הוא ישן (מאוחסן במקרר) לילה. תקופת מנוחה זו משפרת את איכויות התהפוכות של התערובת ומשפרת את הגוף ואת המרקם של הג ' לאטו.) להקפיא את התערובת במכונת גלידה.
העברה למיכל הדוק אוויר להקפיא לפחות 2 שעות לפני ההגשה.
בואו לרכך במשך כ 5 דקות לפני ההגשה.