קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות2
ציון בריאות19
מגזין

גלידת שוקולד / השגת אושר שוקולד

גלידת שוקולד / השגת אושר שוקולד
צריך קינוח ללא גלוטן? גלידת שוקולד / השגת אושר שוקולד יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 988 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ים, שוקולד מריר, סוכר קנה מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: גלידת שוקולד סיציליאנית עם בורבון ושוקולד צ'יפס, עוגיות שוקולד-שוקולד צ'יפס וסנדוויצ' ים בטעם תות, ו עוגת פקאן בליס שוקולד.

הוראות

1
חצי למלא קערה גדולה עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
הוסף כמה חופנים של קוביות קרח. הניחו אמבטיית קרח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
3
מניחים את השוקולד הקצוץ בקערה גדולה להמס על דוד כפול או במיקרוגל, מערבבים עד חלקה. הגדר מסננת בסדר רשת על הקערה ולהגדיר aside.In סיר, להביא את החלב לרתיחה מעל בינוני heat.In קערה בינונית, לטאטא את החלמונים, הסוכר והמלח עד שהוא עבה מעט חיוור בצבע. לנפות את אבקת הקקאו ואת עמילן תירס לטאטא עד צורות להדביק.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
לטאטא כל הזמן, לטפטף לאט חצי מהחלב החם לתערובת הקקאו, ולטפטף עד חלקה. להחזיר את התערובת לסיר, להקציף לשלב ולבשל על אש בינונית, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד התערובת עבה מספיק כדי מעיל האחורי של הכף (כ 5 דקות), לא להרתיח.לאט לאט מסננים את התערובת החמה על השוקולד המותך השמור.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
להקציף עד השוקולד הוא משולב לחלוטין וחלק ואז להוסיף את הוניל.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מניחים את הקערה בקערה הגדולה יותר של מי קרח ומערבבים את התערובת מדי פעם כדי למנוע היווצרות עור, ולאחר מכן לכסות את פני השטח בנייר שעווה, ולאחסן מכוסה במקרר לילה או עד 1 יום לפני התהפכות. (התמהיל הוא הטוב ביותר אם הוא ישן (מאוחסן במקרר) לילה. תקופת מנוחה זו משפרת את איכויות התהפוכות של התערובת ומשפרת את הגוף ואת המרקם של הג ' לאטו.) להקפיא את התערובת במכונת גלידה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לאטוג ' לאטו
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
העברה למיכל הדוק אוויר להקפיא לפחות 2 שעות לפני ההגשה.
8
בואו לרכך במשך כ 5 דקות לפני ההגשה.