גלידת שוקולד פאדג'
גלידת שוקולד פאדג'היא ללא גלוטן וצמחוני ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 186 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכו לחנות ותביאו קקאו הולנדי, חלב שהתאדה, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו מוות על ידי גלידת שוקולד, אין גלידת שוקולד Churn Keto, ו אין גלידת שוקולד Churn Keto (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כוס חלב שלם בסיר כבד מעל חום בינוני גבוה עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח).
הסר מהחום, ולהוסיף את הקקאו, ערבוב עם מקצף עד קקאו מתמוסס. מגניב לטמפרטורת החדר.
שלב 1 כוס חלב מלא, חלב מרוכז, וניל, חלב שהתאדה, ומלח בבלנדר, ולעבד עד חלקה.
הוסף תערובת קקאו; להתמזג היטב.
יוצקים תערובת לתוך פחית המקפיא של מקפיא גלידה; להקפיא על פי הוראות היצרן.