גלילי שמרים נוצה
גלילי שמרים נוצה עשויים להיות רק הלחם שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 83 קלוריות. והוא מספק כ 24 מנות . גשו לסופר וקנו סוכר, חמאה, תפוחי אדמה חלודים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו גלילי נוצה, גלילי שמרים, ו גלילי שמרים מהירים (מתכונים דומים).
הוראות
בנדיבות לכסות תפוחי אדמה עם מים קרים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים, מכוסה, עד רך מאוד, על 10 דקות. שמור 1 כוס בישול נוזלי, ואז לנקז תפוח אדמה היטב.
בינתיים, להמיס 2 1/2 כפות חמאה.
מחית תפוח אדמה חם בקערה גדולה עם מזלג. מערבבים בחלב, מלח, 2 כפות סוכר, ו 2 כפות חמאה מומסת (תערובת תהיה גבשושי).
מגניב 1/2 כוס בישול נוזלי כדי להתחמם (105 עד 46°). מערבבים בשמרים ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם התערובת לא קצף, להתחיל מחדש עם שמרים חדשים ונוזל בישול שנותר.)
מערבבים תערובת שמרים לתוך תערובת תפוחי אדמה, ולאחר מכן מערבבים בקמח עם כף עץ עד בצורת בצק רך.
להפוך את הבצק על משטח משוריין ללוש, לאבק את פני השטח ואת הידיים עם מספיק קמח כדי לשמור על הבצק מלהידבק, עד חלקה ואלסטית, כ 10 דקות (הבצק יהיה דביק מעט).
מברשת קערה גדולה עם כמה חמאה מומסת שנותרה, ולאחר מכן להפוך את הבצק בקערה למעיל. מכסים בחוזקה עם ניילון לעטוף ולתת לעלות, מקורר, 8 עד 12 שעות.
אגרוף למטה בצק (לא ללוש), ואז חצי.
מגלגלים כל חצי ללוג באורך 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות עם ידיים מקומחות קלות.
חותכים כל יומן לתוך 12 חתיכות שוות לגלגל כל אחד לכדור. מסדרים רווחים שווים 6 שורות של 4 (פחות מ 1/2 אינץ 'זה מזה)במחבת אפייה 13 - ידי 9 - ידי 2 אינץ'. מחבת כיסוי עם מגבת מטבח (לא בד טרי).
בואו רולס לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר חם עד הוכפל (הם ימלאו פאן), 1 עד 1 1/2 שעות.
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע.
ממיסים הנותרים 1/2 כפות חמאה.
מברשת העליון של לחמניות עם חמאה מומסת ואופים עד זהוב חום, 25 עד 30 דקות. שחרר קצוות עם סכין חדה, ולאחר מכן להעביר לחמניות מתלה וקריר מעט.
לחמניות הן הטובות ביותר ביום שהם אפויים אבל יכול להיות קפוא, עטוף היטב, עד 1 חודש. להפשיר, ואז לחמם, חשוף, על תבנית אפייה בתנור 177°, 5 עד 10 דקות.