קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

גלילי שמרים נוצה

גלילי שמרים נוצה
גלילי שמרים נוצה עשויים להיות רק הלחם שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 83 קלוריות. והוא מספק כ 24 מנות . גשו לסופר וקנו סוכר, חמאה, תפוחי אדמה חלודים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו גלילי נוצה, גלילי שמרים, ו גלילי שמרים מהירים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בנדיבות לכסות תפוחי אדמה עם מים קרים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים, מכוסה, עד רך מאוד, על 10 דקות. שמור 1 כוס בישול נוזלי, ואז לנקז תפוח אדמה היטב.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
בינתיים, להמיס 2 1/2 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
3
מחית תפוח אדמה חם בקערה גדולה עם מזלג. מערבבים בחלב, מלח, 2 כפות סוכר, ו 2 כפות חמאה מומסת (תערובת תהיה גבשושי).
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
תפוח אדמהתפוח אדמה
סוכרסוכר
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מגניב 1/2 כוס בישול נוזלי כדי להתחמם (105 עד 46°). מערבבים בשמרים ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם התערובת לא קצף, להתחיל מחדש עם שמרים חדשים ונוזל בישול שנותר.)
מרכיבים שתצטרך
שמריםשמרים
5
מערבבים תערובת שמרים לתוך תערובת תפוחי אדמה, ולאחר מכן מערבבים בקמח עם כף עץ עד בצורת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
6
להפוך את הבצק על משטח משוריין ללוש, לאבק את פני השטח ואת הידיים עם מספיק קמח כדי לשמור על הבצק מלהידבק, עד חלקה ואלסטית, כ 10 דקות (הבצק יהיה דביק מעט).
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
7
מברשת קערה גדולה עם כמה חמאה מומסת שנותרה, ולאחר מכן להפוך את הבצק בקערה למעיל. מכסים בחוזקה עם ניילון לעטוף ולתת לעלות, מקורר, 8 עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
8
אגרוף למטה בצק (לא ללוש), ואז חצי.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
9
מגלגלים כל חצי ללוג באורך 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות עם ידיים מקומחות קלות.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
10
חותכים כל יומן לתוך 12 חתיכות שוות לגלגל כל אחד לכדור. מסדרים רווחים שווים 6 שורות של 4 (פחות מ 1/2 אינץ 'זה מזה)במחבת אפייה 13 - ידי 9 - ידי 2 אינץ'. מחבת כיסוי עם מגבת מטבח (לא בד טרי).
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
תבנית אפייהתבנית אפייה
11
בואו רולס לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר חם עד הוכפל (הם ימלאו פאן), 1 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
ממיסים הנותרים 1/2 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
14
מברשת העליון של לחמניות עם חמאה מומסת ואופים עד זהוב חום, 25 עד 30 דקות. שחרר קצוות עם סכין חדה, ולאחר מכן להעביר לחמניות מתלה וקריר מעט.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין
1
לחמניות הן הטובות ביותר ביום שהם אפויים אבל יכול להיות קפוא, עטוף היטב, עד 1 חודש. להפשיר, ואז לחמם, חשוף, על תבנית אפייה בתנור 177°, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור