גלילי שמרים שיבולת שועל
לחמניות שמרים שיבולת שועל עשויות להיות בדיוק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 145 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 52 ומחירו 14 סנט למנה . למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . אם יש לכם דבש, קמח, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 17% , וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו לחמניות שיבולת שועל שמרים מהירים , לחמניות השמרים הטובות ביותר ולחמניות שמרים .
הוראות
בסיר מביאים 3 כוסות מים לרתיחה.
מוסיפים שיבולת שועל וחמאה; מבשלים במשך דקה 1.
מוציאים לקערה; לקרר ל-110°-115°.
מחממים את יתר המים ל-110°-115°; מערבבים פנימה שמרים וסוכר. לתערובת שיבולת שועל, מוסיפים ביצים, סוכר חום, מלח, תערובת שמרים וחצי מהקמח; לערבב היטב.
מוסיפים מספיק קמח ליצירת בצק רך. הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, 8-10 דקות.
מניחים בקערה משומנת; הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה. מחוררים בצק ומחלקים לארבעה חלקים; מעצבים כל חלק ל-13 כדורים.
מניחים בארבעה 9 אינץ' משומנים. תבניות אפייה עגולות. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, 45-60 דקות.
אופים ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות.
מברישים את החלק העליון בחמאה אם רוצים.
מוציאים לרשתות לצינון. אם רוצים, מקציפים חמאה ודבש עד לקבלת תערובת חלקה; להגיש עם לחמניות.